Δεν είστε συνδεδεμένος


Δημιουργία λογαριασμού
  • Από Εώς

Συντελεστής

Βρεττού, Χριστίνα

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου και κάτοχος των Διπλωμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Αστικού και Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Από το 2007 είναι ανεξάρτητη δικηγόρος με κύριο αντικείμενο απασχόλησης υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου, ενώ παράλληλα είναι συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του Ομ. Καθηγητή της Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιωάννη Κ. Καράκωστα. Εργάστηκε ως δικηγόρος στο Δικαστικό Τμήμα του Ε.Κ.Π.Α. (2008-2009) και από το 2009 είναι δικηγόρος της Ανώνυμης Εταιρείας «Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η Αγία Τριάς Α.Ε.».

Έχει επισκεφθεί ως ερευνήτρια την Harvard Law School Library του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει μία μονογραφία και πέντε μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά. Έχει δημοσιεύσει ακόμη τρία σχόλια σε δικαστικές αποφάσεις και σε αποφάσεις ανεξάρτητων αρχών, καθώς και συμβολές σε συλλογικούς τόμους, πάνω σε διάφορα θέματα.

Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής του νομικού περιοδικού «Δίκαιο Μέσων Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (ΔiMEE)» (εκδ. «Νομική Βιβλιοθήκη») και επιστημονική συνεργάτης στο νομικό περιοδικό «Εφαρμογές Αστικού Δικαίου (ΕφΑΔ)» (εκδ. «Νομική Βιβλιοθήκη»).

Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε επιστημονικές ημερίδες και συνέδρια (Διάλεξη, 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής, Διεθνές Χειρουργικό Φόρουμ 2012, 21-24 Νοεμβρίου 2012, Παρέμβαση, 2ο πανελλήνιο συνέδριο Επιστημονικής Ένωσης Δικηγόρων «e – θέμις» με θέμα «Αντιμέτωποι με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Προσωπικά Δεδομένα - Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Ηλεκτρονικό Έγκλημα»)


tile view list view
  • Ταξινόμηση με
  • Εγγραφές ανα σελίδα
  • 1

book cover
  • Κυκλοφορεί, € 80.00 (περ ΦΠΑ 6%)
ebook book cover
book cover
  • Κυκλοφορεί, € 35.00 (περ ΦΠΑ 6%)
  • 1