Ψιλάκη, Μαρία
τίτλοι
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2007 Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850 Μετάφραση Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2007 Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850 Μετάφραση Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2007 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (chinese) Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2006 Kretens koken : Het wonder van het Kretenzer dieet: De gezondste keuken uit het Middellandse Zeegebied Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2003 Cretan Cooking [Russian] : The Miracle of the Cretan Diet Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Heilkräuter in der Küche : Rezepte mit Heilkräuten aus der Naturapotheke Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Herbs in Cooking : Dietary Choices from Nature's Supply of Seasonings and Drugs Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Huile d'olive : La civilisation del'olivier: Le secret de la bonne santé: Conseils pour son utilisation correcte Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 L'olio d' oliva : La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine : Un choix diététique et gastronomique de remèdes naturels Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Συγγραφέας, Μετάφραση Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (ιαπωνικά) Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olivenöl : Die Kultur der Olive: Das Geheimnis zur guten Gesundheit:Hinweise zur richtigen Anwendung Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olijfolie : De cultuur van de olijfboom: Het geheim voor een goede gezondheid: Richtijnen voor het juiste gebruik Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 ΟЛИBКOBOE MAGЛO : Kyльtypa macлиньı: Taйıнa здopoвья: Pyкoвoдствο К yптpe, лeиıο Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Τα βότανα στην κουζίνα : Μαγειρική με επιλογές από το φαρμακείο της φύσης Συγγραφέας Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2001 Κρητική παραδοσιακή κουζίνα : Το θαύμα της κρητικής διατροφής: Η πιο υγιεινή κουζίνα της Μεσογείου: Με 520 συνταγές Συγγραφέας Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2001 Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης : Λαογραφική, γαστρονομική και ιστορική περιδιάβαση με βάση τα ζυμώματα της Κρήτης: Με 450 συνταγές Συγγραφέας Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2000 Die Kretische Kochkunst : Das Wunder der kretischen Ernährung: Die gesündeste Küche des Mittelmeers: Mit 265 Rezepten Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2000 Huile d'olive : La civilisation del'olivier: Le secret de la bonne santé: Conseils pour son utilisation correcte Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2000 L'olio d' oliva : La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1999 Το ελαιόλαδο : Ο πολιτισμός της ελιάς: Ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή: Με 265 παραδοσιακές συνταγές Συγγραφέας Καρμάνωρ Σκληρόδετο
1997 Minos the King of Crete : Mythology for Children and Adults Μετάφραση Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1997 The Gods of Ancient Crete : Mythology for Children and Adults Μετάφραση Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 Cretan Cooking : The Miracle of the Cretan Diet: The Most Wholesome Cuisine in the Mediterranean Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 La cuidine Crétoise : Un régime miracle, le plus sain de la Mediterranée Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 Monasteries and Byzantine Memories of Crete : Α Quide to the Monasteries and the Religious Memories of the Island Μετάφραση Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 Κρητική παραδοσιακή κουζίνα : Κρητικόν εδεσματολόγιον Συγγραφέας Καρμάνωρ Σκληρόδετο
Die Kultur der Olive, Olivenöl : Das Geheimnis zur guten Gesundheit: Hinweise zur richtigen Anwendung: Mit 150 Rezepten Συγγραφέας Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Συγγραφέας, Μετάφραση Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2007 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (chinese) Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2006 Kretens koken : Het wonder van het Kretenzer dieet: De gezondste keuken uit het Middellandse Zeegebied Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2003 Cretan Cooking [Russian] : The Miracle of the Cretan Diet Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Heilkräuter in der Küche : Rezepte mit Heilkräuten aus der Naturapotheke Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Herbs in Cooking : Dietary Choices from Nature's Supply of Seasonings and Drugs Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Huile d'olive : La civilisation del'olivier: Le secret de la bonne santé: Conseils pour son utilisation correcte Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 L'olio d' oliva : La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Les herbes et plantes aromatiques dans la cuisine : Un choix diététique et gastronomique de remèdes naturels Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use (ιαπωνικά) Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olivenöl : Die Kultur der Olive: Das Geheimnis zur guten Gesundheit:Hinweise zur richtigen Anwendung Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Olijfolie : De cultuur van de olijfboom: Het geheim voor een goede gezondheid: Richtijnen voor het juiste gebruik Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 ΟЛИBКOBOE MAGЛO : Kyльtypa macлиньı: Taйıнa здopoвья: Pyкoвoдствο К yптpe, лeиıο Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2002 Τα βότανα στην κουζίνα : Μαγειρική με επιλογές από το φαρμακείο της φύσης Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2001 Κρητική παραδοσιακή κουζίνα : Το θαύμα της κρητικής διατροφής: Η πιο υγιεινή κουζίνα της Μεσογείου: Με 520 συνταγές Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2001 Το ψωμί των Ελλήνων και τα γλυκίσματα της λαϊκής μας παράδοσης : Λαογραφική, γαστρονομική και ιστορική περιδιάβαση με βάση τα ζυμώματα της Κρήτης: Με 450 συνταγές Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2000 Die Kretische Kochkunst : Das Wunder der kretischen Ernährung: Die gesündeste Küche des Mittelmeers: Mit 265 Rezepten Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2000 Huile d'olive : La civilisation del'olivier: Le secret de la bonne santé: Conseils pour son utilisation correcte Καρμάνωρ Χαρτόδετο
2000 L'olio d' oliva : La civiltà dell' olivo: Il segreto della buona salute: Consigli per il suo uso corretto Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1999 Το ελαιόλαδο : Ο πολιτισμός της ελιάς: Ιστορία, λαογραφία, μυθολογία, υγεία, διατροφή: Με 265 παραδοσιακές συνταγές Καρμάνωρ Σκληρόδετο
1995 Cretan Cooking : The Miracle of the Cretan Diet: The Most Wholesome Cuisine in the Mediterranean Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 La cuidine Crétoise : Un régime miracle, le plus sain de la Mediterranée Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 Κρητική παραδοσιακή κουζίνα : Κρητικόν εδεσματολόγιον Καρμάνωρ Σκληρόδετο
Die Kultur der Olive, Olivenöl : Das Geheimnis zur guten Gesundheit: Hinweise zur richtigen Anwendung: Mit 150 Rezepten Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2007 Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850 Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2007 Ταξίδια και έρευνες στην Κρήτη του 1850 Καρμάνωρ Σκληρόδετο
2002 Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1997 Minos the King of Crete : Mythology for Children and Adults Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1997 The Gods of Ancient Crete : Mythology for Children and Adults Καρμάνωρ Χαρτόδετο
1995 Monasteries and Byzantine Memories of Crete : Α Quide to the Monasteries and the Religious Memories of the Island Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Olive Oil : The Secret of Good Health: Advice on its Correct Use Καρμάνωρ Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα