Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2021 | Μπαρ – Οινογνωσία | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2016 | Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2016 | Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2010 | Εστιατόριο : Οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2008 | Μπαρ - Οινολογία | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2007 | Επαγγελματική κουζίνα : Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας | Συγγραφέας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2021 | Μπαρ – Οινογνωσία | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2016 | Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2016 | Εστιατόριο: Διοίκηση και οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2010 | Εστιατόριο : Οργάνωση, λειτουργία, τεχνική, έλεγχος, κοστολόγηση, προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2008 | Μπαρ - Οινολογία | Προπομπός | Χαρτόδετο |
2007 | Επαγγελματική κουζίνα : Γενικές αρχές μαγειρικής: Σχεδιασμός, οργάνωση, εξοπλισμός, πρώτες ύλες, προγραμματισμός παραγωγής, παρασκευές, προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας | Προπομπός | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |