Τένις
Βήματα για την επιτυχία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-602-262-3
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε., Θεσσαλονίκη, 8/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 730 γρ., 200 σελ.
Περιγραφή

“Αναλύοντας κάθε διάσταση του παιχνιδιού, ο Jim Brown και η Camille Soulier βοηθούν τους παίκτες όλων των επιπέδων να μάθουν τέλεια το άθλημα και να ανεβάσουν το παιχνίδι τους.”
Danielle Steinberg Επικεφαλής Προπονήτρια του Γυναικείου Τένις στο McNeese State University
“Το Τένις: Τα βήματα για την επιτυχία περιλαμβάνει περιεκτικές οδηγίες για παίκτες όλων των επιπέδων. Καλύπτει ουσιωδώς τους παίκτες αγωνιστικού επιπέδου.”
Bill Ozaki Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Παικτών Τένις στον Νότιο Τομέα της USTA
“Στην τελευταία έκδοση του Τένις: Τα βήματα για την επιτυχία, ο Jim Brown και η Camille Soulier παρουσιάζουν τη διδασκαλία του τένις με ένα ξεκάθαρο και κατατοπιστικό τρόπο. Ως επαγγελματίας του τένις για πάνω από 30 χρόνια, εκτίμησα ιδιαίτερα την λιτή και περιεκτική απλοποίηση του τένις.”
Jim Coyne Υπεύθυνος του Τένις στο Sleepy Hollow Swim and Tennis Club Πρώην Υπεύθυνος του Παιδικού Τένις της USTA στον Βόρειο Τομέα της Καλιφόρνια.
Τελειοποιήστε τα χτυπήματα σας, μπείτε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και διακριθείτε στους αγώνες! Στο βιβλίο “Τένις: Τα βήματα για την επιτυχία” παρουσιάζεται μια προοδευτική μέθοδος εκμάθησης του τένις με έγχρωμες φωτογραφίες για κάθε χτύπημα. Αυτό το δημοφιλές εγχειρίδιο περιλαμβάνει όλα τα χτυπήματα, το φόρχαντ, το μπάκχαντ, το σερβίς, το βολέ, το χαφ βολέ, τη λόμπα, το σμας και το ντροπ σοτ.
Εξασκηθείτε και βελτιώστε την τεχνική των χτυπημάτων σας με πάνω από 80 ασκήσεις που συνοδεύονται από ένα μοναδικό σύστημα αξιολόγησης για να κρίνετε και να επιταχύνετε την πρόοδο σας.
Αφού τελειοποιήσετε την τεχνική σας, προσθέστε τακτικές και στρατηγικές για να εκτελείτε το κατάλληλο χτύπημα ανάλογα με τις διαφορετικές καταστάσεις του αγώνα και να κατακτήσετε την επιτυχία στο γήπεδο. Θα μάθετε πώς να εξουδετερώνετε τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου σας, πώς να αναγνωρίζετε τις αδυναμίες του, πώς να τον εξωθείτε σε λάθη και πως να εκμεταλλεύεστε την κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται. Είτε παίζετε μονά, είτε διπλά, θα αποκτήσετε τις ικανότητες, τις στρατηγικές και την αυτοπεποίθηση για να διακριθείτε στους αγώνες.
Γίνετε ο παίκτης που πάντα θέλατε να είστε! Το “Τένις: Τα βήματα για την επιτυχία” που είναι ένα από τα βιβλία της σειράς “Τα βήματα για την επιτυχία” και έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, θα ανεβάσει όλες τις διαστάσεις του παιχνιδιού σας σε νέα, υψηλότερα επίπεδα.


Add: 2020-09-16 08:57:31 - Upd: 2021-03-17 18:24:37