Sailor Moon
Τα Μαγικά κορίτσια στα Shojo Manga
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5242-79-4
Δίσιγμα, Θεσσαλονίκη, 4/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 174 γρ., 104 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο αυτό έχει ως σκοπό του να εισάγει τον αναγνώστη στον κόσμο των ιαπωνικών κόμικς και το περιεχόμενό του επικεντρώνεται στη σειρά Sailor Moon που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του 1990 και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και διαχρονικούς τίτλους manga και anime.
Περιγραφή

Πριν από μερικά χρόνια ένα βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά που να αναφέρεται αποκλειστικά στα manga θα φάνταζε εξωπραγματικό. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει στις μέρες μας, καθώς η δημοτικότητα των manga εξαπλώνεται όλο και περισσότερο. Παιδιά και ενήλικες σε κάθε γωνιά του πλανήτη λατρεύουν να διαβάζουν τις περιπέτειες των ηρώων που πρωταγωνιστούν σε αυτά τα τόσο ιδιαίτερα κόμικς, τα οποία έχουν ως πατρίδα τους την Ιαπωνία. Πότε όμως έκανε την εμφάνιση του αυτό το ξεχωριστό είδος κόμικς και με ποιον τρόπο κατέληξε να είναι τόσο δημοφιλές σε τόσα μέρη του κόσμου;

Το βιβλίο αυτό έχει ως σκοπό του να εισάγει τον αναγνώστη στον κόσμο των ιαπωνικών κόμικς και το περιεχόμενό του επικεντρώνεται στη σειρά Sailor Moon που έκανε την εμφάνισή της τη δεκαετία του 1990 και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και διαχρονικούς τίτλους manga και anime. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στο αναγνωστικό κοινό να γνωρίσει μια ηρωίδα τόσο ξεχωριστή και αγαπητή, που με τις περιπέτειές της κατόρθωνε να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους και κυρίως εμάς τα μικρά κορίτσια, που θέλαμε κι εμείς να μοιάσουμε στην χαριτωμένη κοπέλα με τις μακριές κοτσίδες, τα ωραία ρούχα και τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις. Ταξιδέψτε λοιπόν μαζί μου όχι μόνο στον κόσμο της Sailor Moon, αλλά και σε κόσμους ονειρικούς και μαγευτικούς. Αφεθείτε μέσα τους.

Έχετε πολλά ν` ανακαλύψετε και να μάθετε.


Add: 2020-08-27 07:22:07 - Upd: 2020-08-27 07:22:07