Μάνατζμεντ
Όλα για την οργάνωση και τη διαχείριση της επιχείρησης στην ψηφιακή εποχή
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5036-56-0
Προπομπός, Αθήνα, 3/2020
Είδος έκδοσης: 1η ελληνική από 1η γαλλική
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Γαλλικά
€ 58.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 656 σελ.
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι ένα βιβλίο αναφοράς σχετικά με τις νέες πρακτικές του μάνατζμεντ. Αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους –μάνατζερ, φοιτητές, συμβούλους ή ερευνητές– που επιθυμούν να εμπλουτίσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στον συγκεκριμένο τομέα.

Παρουσιάζονται σε αυτό όλες οι βασικές θεωρίες του μάνατζμεντ και αναλύεται το νέο πλαίσιο του μάνατζμεντ που διαμορφώνεται με τη διεύρυνση της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιακής τεχνολογίας. Αναλύονται επίσης ο ρόλος και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ο μάνατζερ, η καθοδήγηση και η αξιολόγηση της απόδοσης της μονάδας, η διεύθυνση των ομάδων, η προσέλκυση, αξιολόγηση και παρακίνηση των συνεργατών, η διαχείριση των συγκρούσεων και η ενθάρρυνση της καινοτομίας.

Στην τρίτη, αναθεωρημένη και εμπλουτισμένη έκδοση του βιβλίου, οι συγγραφείς έχουν επίσης συμπεριλάβει νέα κεφάλαια αφιερωμένα στο ηλεκτρονικό μάνατζμεντ, το μάνατζμεντ από απόσταση, το διεθνές και το υπεύθυνο μάνατζμεντ.

Κάθε κεφάλαιο ολοκληρώνεται με ένα «εγχειρίδιο του επαγγελματία», το οποίο περιλαμβάνει άρθρα από το περιοδικό Management, τη γνώμη ενός ειδικού που συνεργάζεται με το περιοδικό Question(s) de management, καθοδήγηση και συμβουλές από κάποιο διευθυντικό στέλεχος καθώς και μία περίπτωση εφαρμογής.


Add: 2020-07-24 06:33:06 - Upd: 2024-01-17 15:17:42