Μετά το τέλος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-2042-8
Μεταίχμιο, Αθήνα, 6/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 536 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένα συγκινητικό οικογενειακό δράμα εμπνευσμένο από μια πραγματική, και βαθιά προσωπική, ιστορία. Ένα βιβλίο για τα «τι θα γινόταν αν» που μας βασανίζουν.
Περιγραφή

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ
των Sunday Times


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ…

Ο Μαξ και η Πιπ είναι ένα πολύ δεµένο ζευγάρι. Τίποτα δεν µπορεί να τους κλονίσει. Όταν όµως ο γιος τους αρρωστήσει, θα κληθούν να πάρουν µια µοιραία απόφαση: η ζωή του παιδιού τους βρίσκεται στα χέρια τους. Για πρώτη φορά, ο Μαξ και η Πιπ αδυνατούν να συµφωνήσουν. Ο καθένας τους θέλει ένα διαφορετικό µέλλον για τον γιο τους. Και αν µπορούσαν να γίνουν και τα δύο;
Ένας βαθύς στοχασµός στην αγάπη, τον γάµο, το τι σηµαίνει να είναι κανείς γονιός και τις κρίσιµες αποφάσεις που καλούµαστε να πάρουµε, το Μετά το τέλος εξιστορεί το ταξίδι µιας αξέχαστης οικογένειας από την αβάσταχτη απώλεια σε µία ανατρεπτική και λυτρωτική κατάληξη και στη ζωή που είναι προορισµένοι να ζήσουν.

Η αγαπηµένη συγγραφέας του πολυβραβευµένου µπεστ σέλερ ψυχολογικού θρίλερ Σ’ άφησα αντλεί από το προσωπικό της τραύµα και µας χαρίζει ένα µυθιστόρηµα γεµάτο σασπένς και ανατροπές. Τι συµβαίνει όταν το σταυροδρόµι µπροστά µας οδηγεί σε δύο εξίσου δύσκολους δρόµους; Πόσο εύκολο είναι να ζήσουµε µε τις συνέπειες των αποφάσεών µας και να κλείσουν οι πληγές;

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ


Ένα όµορφα γραµµένο µυθιστόρηµα, συναρπαστικό και έξυπνο, τρυφερό και αληθινό. Δεν µπορώ να σταµατήσω να το σκέφτοµαι.
Liane Moriarty, συγγραφέας

Ένα εξαιρετικό µυθιστόρηµα – τραγικό, έξυπνο και τροµερά πρωτότυπο.
Catherine Isaac, συγγραφέας

Μια βαθιά συναισθηµατική διερεύνηση του πένθους, της αγάπης και του τρόπου µε τον οποίο κάθε µας απόφαση –όσο µικρή ή όσο µεγάλη κι αν είναι– µπορεί να µας αλλάξει τη ζωή.
Jill Santopolo, συγγραφέας

Εντυπωσιακό, βαθυστόχαστο, αυθεντικό και συγκινητικό.
Jill Childs, συγγραφέας

Η Clare Mackintosh είναι µια ταλαντούχα συγγραφέας που διαθέτει οξύτατη παρατηρητικότητα… Ένα απίθανο µυθιστόρηµα που δεν θα µπορείτε να αφήσετε από τα χέρια σας… Μια αριστοτεχνικά γραµµένη ιστορία που διεισδύει στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.
Kirkus Reviews

Μέσα από την πολύπλοκη δοµή του µυθιστορήµατος η συγγραφέας εξερευνά τα εναλλακτικά µελλοντικά αποτελέσµατα και κάνει τους αναγνώστες να συµπάσχουν µε τους χαρακτήρες, σε σηµείο που να αναρωτιούνται «εγώ τι θα έκανα;». Συγκινητικό χωρίς περιττούς συναισθηµατισµούς, θα µείνει στη µνήµη σας για καιρό.
Sunday Mirror


Add: 2020-06-26 12:26:08 - Upd: 2021-03-17 18:24:36