Το δωμάτιο της Ναόμι
Μετάφραση: Γκαρτζονίκα, Όλγα
Επιμέλεια κειμένου: Τσολάκου, Μάγδα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-600-2
Οξύ, Περιστέρι, 5/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 240 σελ.
Περιγραφή

Δεν είναι μια ακόμα κλασική ιστορία με φαντάσματα.

Βρίθει από τρόμο και φρίκη και συγκλονίζει μέχρι την τελευταία παράγραφο…



 

Ο Τσαρλς και η Λόρα είναι νέοι, ευτυχισμένοι και κατοικούν στον προνομιούχο ακαδημαϊκό κόσμο του Κέιμπριτζ. Μια παραμονή Χριστουγέννων, ο Τσαρλς ξεκινάει ενθουσιασμένος μαζί με την κόρη του, Ναόμι, για ψώνια στο Λονδίνο. Όμως στο τέλος της ημέρας το μόνο που απομένει στους δύστυχους γονείς, είναι μερικά φλιτζάνια τσάι και η συμπόνια των αστυνομικών. Η Ναόμι, το αγγελούδι και μοναχοπαίδι τους, έχει εξαφανιστεί. Και λίγες μέρες αργότερα βρίσκεται το δολοφονημένο πτώμα της.

Είναι όμως στ’ αλήθεια νεκρή;



Με μια ζοφερή εξιστόρηση μιας παρελθοντικής και τωρινής κόλασης, το ανατριχιαστικό ψυχολογικό αριστούργημα του Τζόναθαν Έικλιφ εγγυάται πως θα σας κάνει να βυθιστείτε σε ανείπωτα βάθη εφιαλτικού τρόμου.

 Μια ανατριχιαστική ιστορία που διαψεύδει οποιαδήποτε αντίληψη πως ο υπερφυσικός τρόμος είναι έστω και στο ελάχιστο θεραπευτικός. Η γραφή του Έικλιφ είναι αριστοτεχνική.Independent

Το Δωμάτιο της Ναόμι πρέπει να συγκαταλεχθεί ανάμεσα στις καλύτερες ιστορίες με φαντάσματα της Αγγλίας… Αποκλείεται να βρει κανείς κάτι περισσότερο ζοφερό και τρομακτικό.Newcastle Evening Chronicle

 





Ο JonathanAycliffe είναι συγγραφέας βιβλίων τρόμου. Γεννήθηκε στο Μπέλφαστ το 1949, σπούδασε στα πανεπιστήμια του Δουβλίνου, του Εδιμβούργου και του Κέιμπριτζ. Τώρα ζει στη βόρεια Αγγλία μαζί με τη σύζυγό του.


Add: 2020-06-05 13:01:54 - Upd: 2021-09-24 13:40:34