Επιλογές… (κατ) ευθυνόμενες
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-00-2034-2
Ιδιωτική Έκδοση, Αθήνα, 2020
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 429 σελ.
Περιγραφή

Þ    Τελικά έχουμε επιλογές;

Þ    Έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε όλες τις επιλογές μας;

Τις απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα επιχειρεί να δώσει με το πρώτο του βιβλίο ο νέος, ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος συγγραφέας Χρήστος Σακελλαρίου «ΕΠΙΛΟΓΕΣ… (κατ) ευθυνόμενες», το οποίο αποτελεί προϊόν αυτοέκδοσης.

Το βιβλίο «ΕΠΙΛΟΓΕΣ… (κατ) ευθυνόμενες» είναι ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα, οι χαρακτήρες του οποίου μέσα από βίαιες συγκρούσεις, θανάτους και αλλεπάλληλα ταξίδια προσπαθούν να λύσουν ένα μυστήριο. Το μυστήριο των πέντε σελίδων θα τους οδηγήσει σε μονοπάτια περίεργα και σκοτεινά, γεμάτα συμβολισμούς. Ο Παύλος υπό τη διακριτική καθοδήγηση της Βαλέριας, μιας μυστηριώδης γυναίκας, αγωνίζεται να λύσει το μυστήριο των πέντε σελίδων περιπλανώμενος σε διάφορες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης.

Σε κάθε σελίδα ο Παύλος βιώνει μία διαφορετική διδαχή. Η Βαλέρια τον οδηγεί ώστε να την ανακαλύψει μόνος του. Αλλάζει όλη η ζωή του. Γκρεμίζονται όλα τα δεδομένα της ζωής του και χτίζεται από την αρχή η κοσμοθεωρία του, κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Λιθαράκι – λιθαράκι. Ο Παύλος θα ανακαλύψει ότι υπάρχουν δυνάμεις που κατευθύνουν τις επιλογές μας.

«Η ιστορία αλλάζει τον τρόπο σκέψης. Ο κάθε αναγνώστης την αντιλαμβάνεται και την ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο. Σε κάθε ανάγνωση του μυθιστορήματος, ο αναγνώστης ανακαλύπτει νέες ερμηνείες και πτυχές στην ιστορία που δεν είχε προσέξει εξ αρχής», αναφέρει ο συγγραφέας Χρήστος Σακελλαρίου και συνεχίζει:

«Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα. Ίσως, αυτό να μην είναι όλη η αλήθεια. Το βιβλίο, μπορεί να είναι αφήγηση μίας πραγματικής ιστορίας. Αυτό θα το ανακαλύψουν οι αναγνώστες »

Η γνωριμία του Παύλου με την Βαλέρια δεν ήταν τελικά τυχαία.

Μαζί προσπαθούν να συγκεντρώσουν πέντε σελίδες που είναι διάσπαρτες σε πέντε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.

Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει τι γράφουν οι σελίδες. Η ένωσή τους αποκαλύπτει κρυμμένες αλήθειες.

Κεντρικός και ύποπτος ο ρόλος ενός ιερέα.

Αλλάζουν για πάντα οι ζωές των ανθρώπων που είχαν τις σελίδες στην κατοχή τους.

Σε ορισμένους, η ζωή τους δε συνεχίζει.

Κάθε σελίδα είναι μία αφορμή για μια καινούργια διδαχή.

Τελικά είναι οι «ΕΠΙΛΟΓΕΣ… (κατ) ευθυνόμενες» ;

Ο συγγραφέας μιλάει για το βιβλίο του και λέει χαρακτηριστικά:

«Ο κάθε αναγνώστης αυτής της ιστορίας, την αντιλαμβάνεται και την ερμηνεύει με το δικό του, μοναδικό τρόπο. Σε κάθε ανάγνωση, ανακαλύπτει νέες ερμηνείες και πτυχές που δεν είχε προσέξει εξαρχής ούτε στο βιβλίο, ούτε στην ίδια του τη ζωή» «Το βιβλίο είναι μυθιστόρημα. Ίσως, αυτό να μην είναι όλη η αλήθεια. Το βιβλίο, μπορεί να είναι η αφήγηση μίας πραγματικής ιστορίας. Αυτό θα το ανακαλύψουν οι αναγνώστες»

Χρήστος Σακελλαρίου, Συγγραφέας


Add: 2020-05-28 07:43:42 - Upd: 2020-05-28 13:48:00