Δεν είστε συνδεδεμένος


Δημιουργία λογαριασμού
  • Από Εώς

Οι Πύλες Του Carelli

Ερμηνεία των συγκλινουσών και των αποκλινουσών όψεων των πλανητών

  • ISBN-13: 978-960-597-238-7
  • Λεξίτυπον, 2020, Αθήνα
  • € 12.00 (περ ΦΠΑ 6%)
  • Χαρτόδετο
  • 24.0 x 17.0 cm, 124 σελ.


Περιγραφή

Μέσα σε αυτό το βιβλίο επιχειρείται η ερμηνεία των συγκλινουσών και των αποκλινουσών όψεων των πλανητών και οι προεκτάσεις τους στον ανθρώπινο βίο.

Κάποια σημεία του ζωδιακού, που θεωρείτο ότι είχαν ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση, ήταν οι απόλυτες εξάρσεις και πτώσεις των πλανητών, οι κρίσιμες μοίρες, τα σημεία που βρίσκονταν σημαντικοί απλανείς και τα σημεία που βρίσκονταν οι δεσμοί των πλανητών. Αυτή η γνώση, που αφορά στα ενεργειακά φορτισμένα σημεία, μεταλαμπαδεύτηκε και στη μεσαιωνική αστρολογία που αποτελούσε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά εκείνης της εποχής.

Ο Ιταλός αστρολόγος Adriano Carelli, μέσα από το βιβλίο του: «Le Pyle» («Οι Πύλες»), αναφέρεται σε αυτά τα σημεία του ζωδιακού, τα οποία θεωρεί «κλειδιά» για να ανοίξει η «Πύλη» που οδηγεί στη δυναμική του πλανήτη, ο οποίος συνδέεται με αυτή. Αυτά τα «κλειδιά» μπορούν να ανοίξουν την «Πύλη», αλλά μπορούν και να την κλείσουν, αν έχει γίνει οποιαδήποτε καρμική κατάχρησή της.

Σε αυτήν τη μελέτη αναφέρονται όλες οι «Πύλες» και διερευνάται ο τρόπος λειτουργίας κάθε πλανήτη, όταν έρχεται σε επαφή με την «Πύλη» από συγκλίνουσα όψη, από αποκλίνουσα και από πρόοδο, κάτι που είναι άκρως πρωτότυπο και σημαντικό για το κοινό που αναζητά αυτή τη γνώση, η οποία έχει πλήρη εφαρμογή και, με τον τρόπο που παραδίδεται, έχει και πλήρη χρηστικότητα.

https://www.lexitipon.gr/product/567/oi-pyles-toy-carelli.html