The Avengers Α'
Μετάφραση: Αργυρού, Σάββας
Εικονογράφηση: Romita, John Jr.
Επιμέλεια κειμένου: Τσολάκου, Μάγδα
Επιμέλεια σειράς: Αργυρού, Σάββας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-684-2
Οξύ, Περιστέρι, 1/2020
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 1.59 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 25 εκ., 80 σελ.
Περιγραφή

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στην ιστορία της Marvel αποκαλύπτεται – και μπορεί να αναζωπυρώσει τον Εμφύλιο Πόλεμο μεταξύ του Τόνι Σταρκ και του Στιβ Ρότζερς!
Οι Ιλουμινάτι πίστευαν ότι οι μέρες τους ως προστάτες του κόσμου τελείωσαν, μέχρι που ο Χουντ απέδρασε από τη φυλακή και ξεκίνησε μια αναζήτηση για να συγκεντρώσει τα πανίσχυρα Πετράδια της Αιωνιότητας, των οποίων τη φύλαξη είχε αναλάβει το απόκρυφο τραστ των διανοιών. Τώρα, ο Άιρον Μαν, ο Καθηγητής Χ, ο Κύριος Φανταστικός, ο Υποβρύχιος, ο Δρ Στρέιντζ και ο Μπλακ Μπολτ θα αντιμετωπίσουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών χωρίς προηγούμενο. Ο Στιβ Ρότζερς –ο πρώην Κάπτεν Αμέρικα και τωρινός διοικητής των Εκδικητών– μαθαίνει γι’ αυτό το τέχνασμα που κρατάει χρόνια. Θα είναι αρκετή η συνδυαστική ισχύς των Εκδικητών, των Νέων Εκδικητών, των Μυστικών Εκδικητών και των Ιλουμινάτι για να νικήσουν έναν Χουντ που κατέχει κοσμική δύναμη;
Και μήπως κάποιος είπε «Θάνος»;



Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Avengers 7-8-9, γραμμένα από τον Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man), σε σχέδιο του John Romita Jr. (Amazing Spider-Man). 

«…ο Brian Michael Bendis δείχνει πραγματικά τι είναι ικανός να κάνει με μια καλή ιδέα».
– Geoff Arbuckle, acomicbookblog.com


Add: 2020-02-26 09:10:24 - Upd: 2021-09-24 13:40:34