Ο Μάρκος και το ποτάμι του χρόνου
Bob and the river of time (τίτλος πρωτοτύπου)
Μετάφραση: Παρισιάνου Α.Ε
Επιμέλεια κειμένου: Παρισιάνου Α.Ε
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-483-8
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 11/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 27 εκ., 72 σελ.
Περιγραφή
Ο κόσμος που μας περιβάλλει είναι μοναδικός, ένα τέλειο έργο τέχνης που απευθύνεται σε όλες μας τις αισθήσεις. Αυτή η μέρα ήταν πολύ διαφορετική για τον Μάρκο. Η βαρκάδα του έγινε μια μοναδική περιπέτεια, ένα ταξίδι στις τέσσερις εποχές, που κάθε εποχή έβαζε τα καλά της και τον καλωσόριζε. Ο Μάρκος αποκοιμιέται στη βάρκα του που πλέει στο ποτάμι και η φύση κάθε φορά τον ξυπνά σε ένα διαφορετικό σκηνικό, άλλοτε κρύο, άλλοτε ζεστό, για να του δείξει την ομορφιά και τη ζωή που κρύβει.
Σε αυτό το ταξίδι δεν είναι μόνος του·ζώα, φυτά, έντομα, όλα συμμετέχουν με ενθουσιασμό στην πιο πολύχρωμη και πολύβουη περιπέτεια και ο Μάρκος έκπληκτος θαυμάζει όλα όσα πριν δεν παρατηρούσε. Το φθινόπωρο, ο χειμώνας, η άνοιξη και το καλοκαίρι, με διαφορετικά χρώματα κάθε φορά, διαδέχονται το ένα το άλλο, τα δέντρα πετούν τα φύλλα, ανθίζουν και καρποφορούν και όλα αυτά τα θαύματα είναι το πιο φυσικό και το πιο πολύπλοκο πράγμα που συμβαίνει γύρω μας.
Επιβιβαστείτε στη βάρκα του Μάρκου και ξεκινήστε αυτό το μαγευτικό ταξίδι στη φύση, γνωρίστε τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά, μάθετε πολλά για τα έντομα και, κυρίως, αγαπήστε τη φύση, γιατί είστε κι εσείς μέρος του θαύματος αυτού!
Ονειρούπολη: τουριστικός οδηγός 1
Ο Mάρκος και οι φίλοι του 23
Πού κρύβονται; 47

Add: 2020-02-19 09:56:21 - Upd: 2021-03-17 18:24:30