Το Μεγάλο Παιχνίδι
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-199-2
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 12/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 274 σελ.
Περιγραφή

Ένα μεγαλοφυές παγκόσμιο παιχνίδι
Με δύο όψεις
Χωρίς κανόνες
και
Σκοπό που ξεπερνά την ανθρώπινη φαντασία

Ο Ιωάννης έχει πετυχημένη καριέρα, οικονομική άνεση και ευτυχισμένο γάμο. Ένα αιφνίδιο γεγονός, ανατρέπει τη ζωή του. Με μυστηριώδη τρόπο ανακαλύπτει, πως είναι Παίκτης στο Μεγάλο Παιχνίδι. Είχε δηλώσει συμμετοχή χωρίς να το γνωρίζει, μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο. Μετά από μια αλληλουχία γεγονότων, βρίσκεται στη δίνη μιας υπόθεσης, δίχως αρχή και τέλος. Διανύει ένα προσωπικό ταξίδι αναζήτησης και ανακάλυψης του εαυτού του. Επαναπροσδιορίζει τη ζωή του, έρχεται σε επαφή με τις πραγματικές του ανάγκες και την προσωπική του αλήθεια. Πώς επηρεάζεται το μέλλον του, η ανθρωπότητα και η εξέλιξη του Παιχνιδιού; Τι είναι το Μεγάλο Παιχνίδι; Tι πραγματικά αναζητούμε στη ζωή;

Είμαστε όλοι, ένας Ιωάννης.

Ένα φουτουριστικό και υπαρξιακό μυθιστόρημα, που αναδεικνύει τον έλεγχο στη ζωή μας που έχει επιφέρει το διαδίκτυο με την τελειοποίηση των συστημάτων παρακολούθησής μας και θίγει με ευρηματική πλοκή, θεμελιώδη ζητήματα που αφορούν κάθε σύγχρονο άνθρωπο.

Ένα πολλά υποσχόμενο λογοτεχνικό ντεμπούτο.
Ένας συναρπαστικός συνδυασμός λογοτεχνίας, έμπνευσης
και φιλοσοφικής ματιάς.

ΜetroMedia Group

Ένα παλίμψηστο επινόησης και στοχασμού. Ένα δυνατό μυθιστόρημα που ξεκινά με κινηματογραφική διάθεση και ολοκληρώνεται ως φιλοσοφική αλληγορία. Η ανάγνωσή του υπόσχεται ένα σπουδαίο ταξίδι, που… το οφείλουμε, δώρο, στον εαυτό μας.

Κ. Κωνσταντόπουλος,
συγγραφέας-σκηνοθέτης-ηθοποιός

Η συγγραφέας μάς βάζει σ’ ένα “παιχνίδι” που μοιάζει με το συμπλήρωμα ενός ψυχονοητικού παζλ. Οι ήρωές της, αναζητούν δρόμους για μια αλήθεια που τους “έλκει”, τους τρομάζει, τους γοητεύει και στην ουσία τούς αποκαλύπτει ότι και οι ίδιοι είναι ψηφίδες και ποιότητες ενός ευρύτερου πεδίου-matrix. Η διεισδυτική γραφή της βάζει με μαγνητικό και αποκαλυπτικό τρόπο τους αναγνώστες αντιμέτωπους συμβολικά με το δικό τους κρυφό ή φανερό παιχνίδι Ζωής.

Γ. Βουζουλίδης,
σύμβουλος ψυχικής υγείας

Ευφυές, ανατρεπτικό, καθηλωτικό. Προλειαίνει το έδαφος γι’ αυτά που θ’ ακολουθήσουν. Δεν έχω ξαναδιαβάσει κάτι παρόμοιο.

Δ. Φλαμούρης,
συγγραφέας best- seller


Add: 2019-12-05 09:31:22 - Upd: 2019-12-05 09:31:22