Ο Θαυμαστός Κόσμος των Μηχανικής
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-484-473-9
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 10.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
21 x 26 εκ., 347 γρ., 36 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Αυτά τα όμορφα εισαγωγικά βιβλία αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να ενισχύσετε το ενδιαφέρον του πανέξυπνου παιδιού σας για τον θαυμαστό κόσμο των εφαρμοσμένων επιστημών, με τον μοναδικό τρόπο των εκπαιδευτικών βιβλίων STEM.
Περιγραφή

Ο Θαυμαστός Κόσμος της Μηχανικής του Μικρού Λεονάρντο γνωρίζει στα παιδιά πολλά διαφορετικά είδη μηχανικής. Οι μηχανικοί σχεδιάζουν και κατασκευάζουν όλων των ειδών τα πράγματα, από μικροσκοπικά κυκλώματα για κινητά τηλέφωνα μέχρι μεγάλα έργα όπως φράγματα και γέφυρες, που μεταμορφώνουν την ίδια την όψη του πλανήτη. Συμπεριλαμβάνονται γλωσσάρι όρων και σύντομες βιογραφίες σημαντικών μηχανικών.

 

Με τον πρωταρχικό «Αναγεννησιακό `Ανθρωπο» Λεονάρντο ντα Βίντσι ως πηγή έμπνευσης, αυτά τα όμορφα εισαγωγικά βιβλία αποτελούν τον καλύτερο τρόπο να ενισχύσετε το ενδιαφέρον του πανέξυπνου παιδιού σας για τον θαυμαστό κόσμο των εφαρμοσμένων επιστημών, με τον μοναδικό τρόπο των εκπαιδευτικών βιβλίων STEM. 

Γιατί σας το προτείνουμε:

  • Ο καλύτερος τρόπος για να ενθαρρύνετε το ενδιαφέρον του παιδιού σας στους τομείς εκπαίδευσης STEM: Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά.
  • Με υπέροχη εικονογράφηση που συμπληρώνει το απλό και κατανοητό κείμενο.
  • Ένα βιβλίο γνώσεων που δεν πρέπει να λείπει από καμία βιβλιοθήκη.

Add: 2019-12-03 13:55:18 - Upd: 2022-04-13 14:54:09