Η δοκιμασία της καρδιάς
Σειρά: Όρκοι αγάπης - No 3
Επιμέλεια κειμένου: Γουρνιεζάκη, Μαρία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5394-43-1
Elxis, Αθήνα, 11/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
416 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η Λόρελ είναι ερωτευμένη από τα παιδικά της χρόνια με τον αδερφό της κολλητής φίλης της, αλλά καταπνίγει τα θέλω της για να μη δημιουργηθούν επιπλοκές στη σχέση τους. Η μοίρα έχει όμως τα δικά της σχέδια.
Περιγραφή
H μεγάλη αγάπη της Λόρελ ΜακΜπέιν είναι η ζαχαροπλαστική, και ειδικά οι γαμήλιες τούρτες. Μαζί με τις τρεις καλύτερες φίλες της, την Πάρκερ, την Έμα και τη Μακ, έχουν μια φημισμένη επιχείρηση που διοργανώνει γάμους? δεν θα μπορούσε να ζητήσει πολλά παραπάνω από τη ζωή της.
Δεν εντυπωσιάζεται από τις πολυτέλειες που ζητούν οι περισσότεροι πελάτες τους, αλλά αυτό που σίγουρα θα εκτιμούσε θα ήταν ένας έξυπνος, αποφασιστικός άντρας. Και ο μεγάλος αδερφός της Πάρκερ, ο Ντέλανι, είναι ακριβώς αυτό: έξυπνος και αποφασιστικός. Επίσης, αθλητικός τύπος και περιζήτητος δικηγόρος.

Ερωτευμένη μαζί του από τα παιδικά της χρόνια, η Λόρελ είναι πεπεισμένη ότι ποτέ δεν θα βρει το θάρρος να προσεγγίσει τον Ντέλανι. Υπερπροστατευτικός με την αδερφή του, ποτέ δεν θα ξεπερνούσε τα όρια για να προσεγγίσει μία από τις καλύτερες φίλες της, για να μη δημιουργήσει «επιπλοκές» στην επιχείρησή τους.
Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια, και μια απρόβλεπτη στιγμή πάθους μπορεί να μετατραπεί στα πάντα.

Add: 2019-12-03 10:32:19 - Upd: 2021-08-02 14:42:51