Ο Έρωτας μετά τις Επιθυμίες
desires #3
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-627-119-9
Εκδόσεις iWrite.gr, Θεσσαλονίκη, 11/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
16 x 23 εκ., 264 σελ.
Περιγραφή

Η Άντα ως τώρα μας έδειξε τις επιθυμίες του παρόντος και τον πόνο του παρελθόντος· έφτασε η στιγμή να μας δείξει το μέλλον που αναδύθηκε μέσα από τα συντρίμμια τους.

Άντα και Δημήτρης

Δύο χρόνια μετά τη συνάντησή τους, όλα έχουν αλλάξει. Η Άντα και ο Δημήτρης ζουν, πλέον, στο Λονδίνο, κάνοντας μια κοινή, νέα αρχή. Η ζωή τους αποκτά, επιτέλους, ισορροπία και οι καριέρες τους αρχίζουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν σκαλοπάτια. Η Άντα, παθιασμένη, εργάζεται ως υπεύθυνη μόδας στο περιοδικό Marie Claire. Ο Δημήτρης, ασυμβίβαστος, βρίσκει το μουσικό του σπίτι σε μια φημισμένη δισκογραφική εταιρεία. Ο έρωτάς τους είναι πιο φλογερός από ποτέ κι όλα δείχνουν πως βρήκαν τη θέση τους. Όμως η υπόσχεση του Θέμη θα επαναφέρει το παρελθόν στην πόρτα τους.

Οι δαίμονες της Άντας ξυπνούν και το παρελθόν του Δημήτρη έρχεται να τον κλονίσει. Το σχοινί τρέμει, ξεκινώντας έναν νέο ριψοκίνδυνο πόλεμο μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Θα αντέξει ή θα σπάσει; Είναι, άραγε, ικανοί να αντέξουν τις καταστροφικές συνέπειες της αποκάλυψης των μυστικών που κουβαλούν; Ένα είναι σίγουρο, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

«Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης εμφανίστηκε όταν δεν έπρεπε, όταν δεν ήθελα και χρειαζόμουν τα αισθήματα. Ήρθε για να μου υπενθυμίσει όσα έθαψα βαθιά μέσα μου».


Add: 2019-11-22 08:29:25 - Upd: 2019-11-22 08:29:25