Αστερινή: Κοσμοδίνες και Χρονοδρόμια
Επιμέλεια κειμένου: Μαγγίνα, Ξανθίππη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-626-167-1
Εκδόσεις Πηγή, Θεσσαλονίκη, 9/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 374 σελ.
Περιγραφή

Ο Άρης και η Ελένη, μετά την αναπάντεχη συνάντησή τους με τον Καρμέλο, έχουν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις. Θα τρέξουν να βοηθήσουν την Αστερινή; Θα ανταποκριθούν στην απεγνωσμένη έκκληση του Καρμέλο;

Ο Άρης δυσκολεύεται να αποφασίσει και θα χρειαστεί το μαγικό βιβλίο της Αστερινής και την πίστη της Ελένης, που θα τον βοηθήσουν να κοιτάξει βαθιά στην ψυχή του. Η Ελένη θα είναι δίπλα του ό,τι κι αν αποφασίσει, όπως και οι δύο τετράποδοι άγγελοι, ο Καίσαρας και η Κλεοπάτρα, που ακολουθούν τους πολεμιστές του Καλού σε κάθε τους βήμα και τους προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές.

Κάπου αλλού, χρόνια νωρίτερα, η Αστερινή με τον Καρμέλο έχουν δώσει τις μάχες τους και πληρώνουν το αντίτιμο για τη γενναιότητα και την αυτοθυσία τους. Ο Μοάρτε, ο αναμφισβήτητος Ηγέτης της Σκοτεινής Χώρας, είναι ο στυγνός δεσμοφύλακάς τους, αλλά, ακόμα και στη φωλιά του Κακού, η φλόγα της αγάπης μπορεί να κάνει θαύματα.

Η Ανώτερη με τον Αρχηγό, είναι ηγετικά στελέχη στη Σκοτεινή Χώρα. Οι ζωές τους συνδέονται με τις ζωές όλων, με έναν μυστηριώδη τρόπο που θα αργήσει να ξεκαθαρίσει. Αδίστακτοι, δυναμικοί, κυνικοί κι αιμοβόροι, δεν διστάζουν να σκορπίσουν τον όλεθρο γύρω τους. Αλλά… είναι αυτή η πραγματική τους εικόνα;

Άυλοι κόσμοι, ψευδαισθήσεις κι ένα πολυεπίπεδο σύμπαν γεμάτο κοσμοδίνες και χρονοδρόμια, φανερώνονται μέσα από τις περιπέτειες των δίποδων και τετράποδων φίλων, αναδεικνύοντας ως πρωταγωνιστές την αγάπη, το θάρρος και τη δέσμευση στις ανθρώπινες αξίες.


Add: 2019-10-14 12:55:03 - Upd: 2019-10-14 12:55:03