Δεν είστε συνδεδεμένος


Δημιουργία λογαριασμού
  • Από Εώς

Η Επανάσταση της Κρήτης 1878 : Αποκαλύψεις / καταγγελίες

1878-2018 140 χρόνια μετά διαλάμπει η Αλήθεια!Περιγραφή

Διακόσια περίπου χρόνια μετά την απόφαση κατάλυσης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που πήραν οι Μεγάλες Ευρωπαϊκές Δυνάμεις στο Συνέδριο της Βιέννης (1814/1815), κ εκατό σαράντα χρόνια ύστερ’ από την Επανάσταση των κατεχόμενων από αυτή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ επαρχιών, Κρήτης, Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας, αποκαλύπτονται και διαλάμπουν η αλήθεια κι ο στόχος, που είχε η απόφαση του Συνεδρίου αυτού, καθώς κ η υποκίνηση από τις Μεγάλες αυτές Δυνάμεις των επαναστάσεων των  υπόδουλων Ελλήνων κ η εκμετάλλευση από αυτές του διακαή πόθου αυτών των τότε «Ραγιάδων» για Λευτεριά και συνένωσή τους με τον Εθνικό Κορμό του έστω «ελεύθερου κ Ελληνικού» τότε Βασιλείου της Ελλάδας.

 Αποκαλύπτεται και καταγγέλλεται ακόμη κι ο δειλός αιμοσταγής δολοφόνος Εθνών και Λαών, που κρυβόταν και κρύβεται πίσω από τις κατά καιρούς Μεγάλες Δυνάμεις. Τις χρησιμοποιούσε και τις χρησιμοποιεί. Τις εξωθούσε κ εξωθεί σ’ εγκλήματα σε βάρος της Ανθρωπότητας.  Προσβλέπει στην μέσω Αυτών επιτυχία του απώτερου σκοπού του, καταστρέφοντας ακόμη και τις ίδιες Αυτές!!  

Στο δίτομο έργο αυτό, που επιγράφεται: «Η Επανάσταση της Κρήτης του 1878. Αποκαλύψεις - Καταγγελίες», κι αναφέρεται συνοπτικά και στις επαναστάσεις, που εκδηλώθηκαν παράλληλα και στις υπόλοιπες κατεχόμενες Ελληνικές επαρχίες, αποκαλύπτονται με στοιχεία αδιάσειστα τα συμφέροντα, που εξώθησαν στα επαναστατικά κινήματα τους «Ραγιάδες» Έλληνες. Εκμεταλλεύτηκαν τους πόθους και τα αίματά τους, για την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών και συμφερόντων. Αναφέρονται με στοιχεία κειμένων αρχειακών πηγών ονομαστικά οι εχθροί κ οι συνεργάτες αυτών, που κατέστρεψαν τις Επαναστάσεις. Εκμεταλλεύτηκαν τους πόθους και τη δυναμική των Επαναστατών, για την εξυπηρέτηση δικών τους σκοπών και συμφερόντων σε βάρος των Ελλήνων, της Ελλάδας και του Χριστιανισμού.

 Έτσι, όπως συμβαίνει και κατά το παρόν. Εξάλλου, τα γεγονότα του τότε με αυτά του παρόντος μοιάζουν. Παρουσιάζονται και συσχετίζονται  σε μια προσπάθεια του Συγγραφέα παρουσίασης Συγκριτικής Ιστορίας πολύτιμης κατά το παρόν και  απαραίτητης για το μέλλον…»