Πρακτική ψυχική αυτοάμυνα για το σπίτι και το γραφείο
Practical Psychic Self-Defense for Home and Office (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5216-38-2
Ownbook, Βούλα, 6/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 178 σελ.
Περιγραφή

Ένα άτομο νιώθει αδύναμο μετά από την συναναστροφή του με κάποιον άλλον. Ένας πωλητής σας πείθει να αγοράσετε ένα περιττό αντικείμενο. Ένα παιδί διαταράσσεται ψυχολογικά από τους συχνούς καυγάδες των γονιών του. Ένας υπάλληλος νιώθει άβολα με το που μπαίνει στο γραφείο του. Μία γραμματέας θεωρεί το αφεντικό πολύ επιθετικό. Ένας συνάδελφος έχει ένα ξέσπασμα θυμού κατά τη διάρκεια μίας σύσκεψης.

Όταν κάποιος έχει καταπατήσει τον "ιερό" σας χώρο ή όταν το σπίτι σας δε λειτουργεί πλέον σαν άσυλο ή όταν ο χώρος εργασίας σας έχει γίνει ψυχικό πεδίο μάχης, τότε το βιβλίο αυτό είναι σίγουρα για σας! Ο συγγραφέας αποκαλύπτει ένα θησαυρό τεχνικών ψυχικής αυτοάμυνας, κάποιες από τις οποίες εφαρμόζονταν από αρχαίους πνευματικούς δασκάλους και δασκάλους πολεμικών τεχνών.

Το βιβλίο προσφέρει απλούς, αποτελεσματικούς και πρακτικούς τρόπους αντιμετώπισης για τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Διδάσκει πολλούς τρόπους για να θωρακίζει κάποιος τον εαυτό του από προβαλλόμενες αρνητικές σκέψεις και ψυχική μόλυνση, όπως τη διάπλαση και την ενδυνάμωση της ανθρώπινης αύρας, την απομάκρυνση των αρνητικών ενεργειών και δονήσεων από ψυχικά βρόμικους χώρους, την ενίσχυση των ψυχικών αμύνων μέσω των μεθόδων αντεπίθεσης και αντιάμυνας, την γνώση για να αντιμετωπίσει μαύρους μάγους, να κάνει διορθωτικές πράξεις για ένα άτομο που έχει διαπεραστεί ψυχικά και άλλες άγνωστες έως τώρα τεχνικές. Πάνω από όλα, η ομορφιά του βιβλίου αυτού βρίσκεται στην εφαρμογή των ιερών παγκόσμιων νόμων της προστασίας, της ισορροπίας και της αρμονίας.


Add: 2019-06-20 09:17:16 - Upd: 2021-03-17 18:29:52