Όταν το γέλιο θέλησε να κλάψει
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-579-105-6
Ταξιδευτής, Αθήνα, 6/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Σκληρόδετο
22 x 30 εκ., 24 σελ.
Περιγραφή

Το Γέλιο ζήλεψε και βάλθηκε να προσπαθεί να κλάψει. Μα πώς να τα καταφέρει; Αφού δεν έμαθε ποτέ να κλαίει. Ακόμα και οι απλές μικρές καθημερινές περιστάσεις για κλάματα είναι για το Γέλιο αφορμές για ξεκάρδισμα...

Και του έλεγε το Δάκρυ:
«Μεγάλη ευτυχία αν θες, πρέπει πού και πού να κλαίς!»

Ένα βιβλίο που θα μας κάνει να δούμε τα πράγματα αισιόδοξα, με μάτια της χαράς, ό,τι κι αν συμβεί, όποια κι αν είναι η αναποδιά!

Η Μαρίνα Κανδρούδη γεννήθηκε στις Σέρρες. Μεγάλωσε κρατώντας ένα βιβλίο στο χέρι για συντροφιά. Ονειρεύεται έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις, με ίσες ευκαιρίες για όλους στην εκπαίδευση. Πιστεύει στα όμορφα παραμύθια και στα αισιόδοξα μηνύματα. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και τις γάτες.

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή πάνω στη Μάθηση μέσω Ψηφιακών Παιχνιδιών στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Έχει δημοσιεύσει το επιστημονικό της έργο σε ελληνικά και ξένα συνέδρια καθώς και σε επιστημονικά περιοδικά.

Από το 2009 διατηρεί το blog: https://electronicallearning.wordpress.com

Το Όταν το γέλιο θέλησε να κλάψει είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

O Στάθης Πετρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972.

Σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο στην Ελβετία στο Art Center College of Design, Vevey και στην Αμερική στο Syracuse University  της Νέας Υόρκης.

Ύστερα από δύο χρόνια εργασίας στις Η.Π.Α., και μία δωδεκάχρονη πορεία στο design στην Ελλάδα, ξεκίνησε το 2010 να ασχολείται αποκλειστικά με την πρώτη του αγάπη, την εικονογράφηση κι έκτοτε έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία για πολλούς εκδοτικούς οίκους καθώς και εφαρμογές για το iPhone και το iPad σε συνεργασία με εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργάζεται επίσης με την εταιρεία Anamnesia δημιουργώντας εικονογραφήσεις για τα προϊόντα της.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.                    


Add: 2019-06-14 10:56:43 - Upd: 2019-06-14 11:06:08