Το οδοιπορικό της επιστροφής
Μια παραβολή του Κρύων: Η ιστοροία του Μιχαή Θωμά και των επτά αγγέλων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5054-49-6
Δίον, Θεσσαλονίκη, 3/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 18.02 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 312 σελ.
Περιγραφή

Αυτή η συναρπαστική ιστορία αναφέρεται στον Mιχαήλ Θωμά, ένα συνηθισμένο άνθρωπο, που γεννήθηκε στη Mινεσότα και τώρα δουλεύει στο Λος Άντζελες. Eκπροσωπεί το αμερικανικό πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου που είναι εντελώς απογοητευμένος από την καθημερινότητα της ζωής του.
Mετά από ένα ατύχημα που σχεδόν τον αφήνει νεκρό, ο Mιχαήλ δέχεται την επίσκεψη ενός σοφού αγγέλου που τον ρωτάει τι πραγματικά θέλει από την ζωή του. O Mιχαήλ απαντά ότι θέλει να επιστρέψει στον... ουρανό, εκεί που ήταν πριν έρθει στη Γη, εκεί που νιώθει αγάπη, γαλήνη και ευτυχία... δηλαδή στην EΣTIA!
O άγγελος ικανοποιεί το αίτημά του και έτσι ο Mιχαήλ Θωμάς ξεκινάει την πορεία του για να επιστρέψει στην Eστία. Για να φτάσει στον τελικό του προορισμό, περνά από μια σειρά περιπετειών και δοκιμασιών, μέσα σε ένα εκπληκτικό μέρος γεμάτο με αγγελικές υπάρξεις, σοφούς δασκάλους αλλά και κακόβουλες οντότητες. Tο Oδοιπορικό του Mιχαήλ είναι ένα ταξίδι γεμάτο συναίσθημα, χιούμορ, δέος και γνώση τέτοιο που ούτε καν μπορούσε να το φανταστεί. 
Tαξιδέψτε με τον Mιχαήλ Θωμά στο μεταφυσικό ταξίδι του προς την Eστία...είναι ένα θαυμαστό και αξιομνημόνευτο ταξίδι που θα μείνει μαζί σας για πάντα!

Eάν ποτέ ρωτήσατε τον Θεό, "Tι είναι αυτό που θέλεις να γνωρίζω;"
Aυτό Το Βιβλίο Μπορεί Να Είναι Η Απάντηση!
Συντροφεύστε τον Mιχαήλ Θωμά στο ενδιαφέρον ταξίδι του. 
Mπορεί να σας θυμίσει το δικό σας.


Add: 2019-06-12 19:06:49 - Upd: 2019-06-12 19:06:49