Η μαμά Αλφαβήτα και τα γραμματο-παιδάκια της
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5215-90-3
Βεργίνα, Αθήνα, 6/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 21 εκ., 188 γρ., 46 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μια ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα και «παίζεται» από παιδιά της πρώτης νηπιακής ηλικίας μέχρις ότου ολοκληρώσουν την αναγνωστική τους ικανότητα.Το βιβλίο αυτό βοηθά τα παιδιά, μέσω της Χαρούμενης Μάθησης να μάθουν παίζοντας: Τα γράμματα του αλφάβητου, τα φωνήεντα, και τους συνδυασμούς!
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό βοηθά τα παιδιά, μέσω της Χαρούμενης Μάθησης να μάθουν παίζοντας:

  • Τα γράμματα του αλφάβητου, τα φωνήεντα, και τους συνδυασμούς! Και κάτι πολύ σημαντικό!
  • Να μάθουν να γράφουν σωστά παίζοντας, μέσω της ταύτισης με τους ήρωες της ιστορίας!
  • Να συνεργάζονται αρμονικά ως ομάδα, με αγάπη και αλληλεγγύη…
  • Να μάθουν για το δακτυλικό αλφάβητο, μέσα στο πνεύμα της έξυπνης μάθησης… με μια καθημερινή ιστορία, οι διάλογοι της οποίας είναι έτοιμοι για δραματοποίηση!

Μια ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα και «παίζεται» από παιδιά της πρώτης νηπιακής ηλικίας  μέχρις ότου ολοκληρώσουν την αναγνωστική τους ικανότητα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαργαρίτα Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στη Δράμα. Σπούδασε στην Αθήνα στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία, στο Βέλγιο Διερμηνεία Κωφών στο  Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μονς και Γαλλική Γλώσσα και Κουλτούρα στην Alliance Française.   

Έχει μετεκπαιδευτεί στο N.T.I.D. (National Technical Institute for the Deaf) στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, στην Ειδική Αγωγή στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και έχει επιμορφωθεί στο Gallaudet Colleg της Ουάσιγκτον και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Λευκωσίας στην Κύπρο.

Εργάστηκε ως δασκάλα γενικής και ειδικής αγωγής στην Εύβοια, Αθήνα, Μονς  Βελγίου και στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών. Ως καθηγήτρια Γαλλικής στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και ως Σχολική Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Αττική και τον Πειραιά.
Παράλληλα ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Ισπανικά.Συμμετέχει σε σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διδάσκει σε σχολές γονέων την Προγεννητική Αγωγή, αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
Στόχος των βιβλίων της είναι η μάθηση μέσα από πρακτικές, πρωτότυπες και ευχάριστες μεθόδους, γιατί μόνο έτσι το παιδί θα οδηγηθεί στη φιλαναγνωσία, άρα και στη δια βίου παιδεία!
Τα βιβλία της κυκλοφορούν  από τις εκδόσεις Βεργίνα και Γρηγόρη.
Η σελίδα της στο fecebook: Νέα Χαρούμενη Μάθηση-smart and fun Lerning.     


Add: 2019-05-20 07:32:16 - Upd: 2023-06-27 14:09:54