Δεν είστε συνδεδεμένος


Δημιουργία λογαριασμού
  • Από Εώς

Κυνηγητό στον χρόνο

  • ISBN-13: 978-618-03-1736-7
  • Μεταίχμιο, 2019
  • € 11.00 (περ ΦΠΑ 6%)
  • Χαρτόδετο
  • 20.0 x 13.0 cm, 168 σελ.

Σύντομη περιγραφή

Ο παλιός καθρέφτης κρεμόταν στο σπίτι της θείας του ανέκαθεν, από τότε που ο Άλεξ θυμόταν τον εαυτό του, αλλά ποτέ δεν του είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Ώσπου μια μέρα ο ίδιος και η αδερφή του πέφτουν μέσα του και ταξιδεύουν στο μακρινό 1912.

Περιγραφή

Ο παλιός καθρέφτης κρεµόταν στο σπίτι της θείας από τότε που ο Άλεξ θυµόταν τον εαυτό του, αλλά ποτέ δεν του είχε δώσει ιδιαίτερη σηµασία. Ώσπου µια µέρα ο ίδιος και η αδερφή του πέφτουν µέσα του και ταξιδεύουν στο µακρινό 1912. Βρίσκονται στο ίδιο σπίτι, αλλά σ’ ένα πολύ διαφορετικό µέρος, και οι άνθρωποι που γνωρίζουν χρειάζονται τη βοήθειά τους. Πριν το καλοκαταλάβουν, τα παιδιά µπλέκονται σε τρελές καταδιώξεις και σ’ ένα κυνήγι θησαυρού αναζητώντας ένα χρυσό κύπελλο ανεκτίµητης αξίας. Θα τα καταφέρουν όµως να επιστρέψουν ξανά στη δική τους εποχή;

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η Νίκολς είναι σπουδαία παραµυθού και το εύρηµα που χρησιµοποιεί στο συγκεκριµένο βιβλίο είναι το τέλειο όχηµα για να αναδείξει τις διαφορές ανάµεσα στο τότε και στο τώρα µε µια γρήγορη πλοκή και ένα υπέροχα τροµακτικό τέλος… Ανυποµονώ για τη συνέχεια της σειράς.
The Times,
Children’s Book of the Week

Χάρη στις συναρπαστικές ιστορικές λεπτοµέρειες και στους χαρισµατικούς ήρωες, το Κυνηγητό στον χρόνο είναι η εντυπωσιακή αρχή µιας σειράς που µέλλεται να αγαπηθεί πολύ.
Lancashire Evening Post