Black Mamba
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-627-068-0
Εκδόσεις iWrite.gr, Θεσσαλονίκη, 3/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.74 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
Περιγραφή

«Ξέρεις τι είναι η Black Mamba;…» της είπε στο τέλος.
«Νομίζω…ένα φίδι δεν είναι;…» του απάντησε.
«Ναι…ένα είδος κόμπρας που ζει στην Αφρική. Θεωρείται το πιο γρήγορο φίδι της Αφρικής και το δάγκωμα του είναι πολύ δηλητηριώδες και συνήθως θανατηφόρο.
Αν σε δαγκώσει μια Black Mamba και δεν έχεις αντίδοτο, πεθαίνεις συνήθως σε είκοσι λεπτά ή παθαίνεις μεγάλη ζημιά. Αν έχεις αντίδοτο, απλά επιζείς. Αν όμως γίνεις γητευτής φιδιών, τότε μπορείς να κάνεις την Black Μamba να λικνίζεται στην μελωδία που παίζεις εσύ.
Έτσι είναι αυτή η ζωή για όλους μας…
Μία Black Mamba…»

Το μυθιστόρημα του Άρη Τερζόπουλου είναι ένα οντολογικό θρίλερ. Μία περιπέτεια με φιλοσοφικές προεκτάσεις, η αποκάλυψη της Αρχαίας Γνώσης και η αναζήτηση της Αιτίας Όλων των Πραγμάτων.

Πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, πληρωμένοι δολοφόνοι και διεθνή funds ψάχνουν να ανακαλύψουν πως και γιατί κάποια άτομα αποκτούν τέτοιες εξαιρετικές ικανότητες, που η ενέργειά τους, η δραστηριότητα τους ή απλώς η σκέψη τους μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο μεμονωμένα άτομα αλλά κυρίως μεγάλες μάζες. Και τέτοια άτομα θέλουν να τα έχουν στον έλεγχο τους, μια και ο έλεγχος της μάζας είναι το βασικό ζητούμενο για την κάθε είδους Εξουσία.

Η Λένα Γουώρντ και ο Πωλ Κάνινγκχαμ, δυο αρχαιολόγοι μελετητές που επισκέπτονται την Ελλάδα για να μελετήσουν τα θρυλούμενα ενεργειακά πεδία, έρχονται άθελά τους αντιμέτωποι με μια πανάρχαια αποκάλυψη. Επιχειρώντας να κατανοήσουν και να διαφυλάξουν αυτό το καλά κρυμμένο μυστικό, βρίσκονται στο επίκεντρο ενός ανελέητου κυνηγητού μεταξύ αλήθειας και πραγματικότητας, επιστήμης και φιλοσοφίας, ύλης και ενέργειας, δονήσεων και κραδασμών.

Και όπως όσοι άλλοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, όπως ο στρατολογημένος από την CIA ψυχίατρος Μπρους Γκρέισον και η αινιγματική φίλη του Βικτόρια, η Κινέζα πράκτορας Λίντα, ο Σέρβος εκτελεστής Μίλκο, αναζητούν τις απαντήσεις εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα. Στη Φλωρεντία της Αναγέννησης, στην αρχαία Ελλάδα του Πλάτωνα και του Πυθαγόρα, στην αρχαία Αίγυπτο του Ερμή του Τρισμέγιστου.

Μπαίνοντας σταδιακά στην ουσία μιας ανώτερης επίγνωσης, με την βοήθεια και καθοδήγηση αυτών που χρόνια πριν άνοιξαν τον δρόμο, συναντούν τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω και πάνω απ’ όλα, τον μυστηριώδη «Τέταρτο». Και αυτό που ανακαλύπτουν είναι η Αιτία Όλων των Πραγμάτων.


Add: 2019-04-16 08:14:23 - Upd: 2019-04-16 08:14:23