Ογκολογικοί & Ενδοσκοπικοί Προβληματισμοί
Στην καθημερινή Γυναικολογική Πρακτική - Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Επιμέλεια κειμένου: Δίνας, Κωνσταντίνος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-599-255-2
Εκδόσεις Κυριακίδη, Θεσσαλονίκη, 2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 45.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
17 x 24 εκ., 608 σελ.
Περιγραφή

ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ κανείς ότι με ένα σεμινάριο ή, έστω, ένα βιβλίο, θα απαντήσει σε όλες τις απορίες και θα λύσει τα χέρια σε κάθε σχετικό πρόβλημα που ανακύπτει είναι, προφανώς, αφελές, αν όχι κωμικό. Οι εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ιατρικής έρευνας, και ειδικότερα στη γυναικολογική ογκολογία, είναι ραγδαίες, και η δυναμική τους στο μέλλον, ιλιγγιώδης. Παρά τις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, οι Έλληνες ιατροί δεν παραμένουν απλώς μάχιμοι, αλλά ενημερώνονται συνεχώς και διψούν να πληροφορηθούν και να εφαρμόσουν κάθε νέο επίτευγμα. Η τεχνολογία και ιδιατέρως η κοινωνία της πληροφορίας αποτελούν ισχυρό σύμμαχο, ανοίγοντας διαρκώς νέες διόδους και προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα πεδία της γνώσης και της έρευνας.
Όμως, ταυτόχρονα, οδηγούν συχνά σε σύγχυση, μετατρέποντας τα μονοπάτια της γνώσης σε λαβύρινθο, και αφήνουν τον χρήστη σε απορία και προβληματισμό.
Ακριβώς τέτοιες απορίες και προβληματισμοί που ταλανίζουν τους συναδέλφους γυναικολόγους, ειδικούς και ειδικευόμενους, οδήγησαν στην συγγραφή του τόμου αυτού. Κάθε κεφάλαιο εκκινεί από μια πραγματική ερώτηση και επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, αξιοποιώντας κατά το δυνατόν την ανασκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας αλλά και την συσσωρευμένη πρακτική εμπειρία κάθε συγγραφέα.
Στόχος είναι ο μάχιμος συνάδελφος να έχει ένα πρακτικό βοήθημα στα χέρια που θα απαντά σε ερωτήματα που προκύπτουν συχνά και θα διευκολύνει
τη διαχείριση των περιστατικών που αντιμετωπίζει στην καθημερινή γυναικολογική πράξη.

(Αποτο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Add: 2019-03-04 11:19:27 - Upd: 2020-02-28 15:57:04