Το Φυτό του Δαίδαλου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5253-22-6
Locus 7, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 21 εκ., 160 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Είναι μυθιστόρημα αυτογνωσίας που δένει αριστοτεχνικά το μαγικό ρεαλισμό με τις ανώτερες πνευματικές & ανθρώπινες αξίες.
Περιγραφή

Το Φυτό του Δαίδαλου γεννήθηκε για να βάλει και αυτό την πινελιά του σε μια πολύχρωμη και θετική εικόνα της πραγματικότητάς μας. Δίνει το μήνυμα της ανιδιοτελούς αγάπης και της ενότητας που, σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες πνευματικές και ανθρώπινες αξίες, μπορούν να αποτελέσουν ένα μαγικό κλειδί που όλοι μπορούμε να κρατήσουμε στα χέρια μας. Ένα κλειδί με το οποίο, αν θελήσουμε να ανοίξουμε την πόρτα της καρδιάς μας και ενσωματώσουμε αυτές τις αξίες στη ζωή μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι αυτόματα κάνουμε καλύτερο αυτό τον κόσμο. Ίσως όχι τέλειο, αλλά ιδανικό αρκετά, ώστε να ζούμε μέσα σε αυτόν αξιοπρεπώς σαν ανθρώπινα όντα.

Η ιστορία του βιβλίου αυτού εκτυλίσσεται σε πραγματικές τοποθεσίες του σύγχρονου κόσμου μας, αλλά ιδωμένες με μια φανταστική ματιά. Η συγγραφέας την προσγειώνει αριστοτεχνικά στην πραγματικότητά μας. Της δίνει πνοή με το δίχτυ του μαγικού ρεαλισμού, παντρεύοντάς την αλληγορικά με μηνύματα αυτογνωσίας, πνευματικών και ανθρώπινων αξιών.

Σε αυτό το βιβλίο μια ομάδα στρατιωτών επιστημόνων κι έμπειρων σκαϊντάιβερ και γουίνγκ σούτερ ανακαλύπτει ένα θαυματουργό φυτό με υπερφυσικές ιδιότητες. Το Φυτό του Δαίδαλου. Η έρευνά τους διεξάγεται μυστικά στην έρημο του εμιράτου του Ντουμπάι. Σύντομα, όμως, θα αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο κίνδυνο, μια πολύ σοβαρή απειλή που μπορεί να οδηγήσει στην αποκάλυψή της. Θα καταφέρουν τελικά να διαφυλάξουν το μυστικό;

Ανοίξτε τα φτερά σας και ετοιμαστείτε να πετάξετε μαζί τους!


Add: 2019-02-15 17:29:29 - Upd: 2023-02-21 15:25:08