Ηγεσία
Εμπειρίες από τη ζωή και τα χρόνια μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5316-36-5
Sportbook, Θεσσαλονίκη, 12/2018
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
24 x 21 εκ., 448 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Ένας εμπνευσμένος οδηγός για την ηγεσία, από τον πιο επιτυχημένο προπονητή όλων των εποχών
Περιγραφή
Ένας εμπνευσμένος οδηγός για την ηγεσία, από τον πιο επιτυχημένο προπονητή όλων των εποχών

Τι χρειάζεται για να οδηγήσεις μια ομάδα στην παγκόσμια επιτυχία για ένα τεράστιο χρονικό διάστημα;

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας από τους λίγους ηγέτες που πραγματικά γνωρίζουν την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση. Σε 38 χρόνια προπονητικής καριέρας, ο σερ Άλεξ κέρδισε 49 τρόπαια και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί ένα από τα μεγάλυτερα εμπορικά ονόματα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σε αυτό το εμπνευσμένο και σύγχρονως άμεσο προς τον αναγνώστη βιβλίο, ο σερ Άλεξ αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την επιτυχημένη καριέρα του.

Η ΗΓΕΣΙΑ είναι δομημένη γύρω από τις αρετές που ο σερ Άλεξ θεωρεί ότι είναι οι πιο σημαντικές. Περιλαμβάνει κεφάλαια που έχουν άμεση σχέση με την προπονητική του φιλοσοφία: πειθαρχία, έλεγχος, ομαδική εργασία και παρακίνηση. Επίσης κάνει λόγο για θέματα που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη σε όποιον επιζητεί την επιτυχία: ανάθεση εργασιών, επεξεργασία δεδομένων και διαχείριση της αποτυχίας.

Το βιβλίο είναι γραμμένο σε συνεργασία με τον επενδυτή Μάικλ Μόριτζ, έναν μακροχρόνιο φίλο του σερ Άλεξ. Η ΗΓΕΣΙΑ είναι γραμμένη με σεβασμό στον αναγνώστη, σοφία, χιούμορ και ειλικρίνεια. Οι μεμονωμένες ιστορίες που περιλαμβάνει αφορούν φυσικά το ποδόσφαιρο και την πρωτοφανή επιτυχία του σερ Άλεξ, αλλά ο καθένας μπορεί να αποκομίσει χρήσιμες γνώσεις. Είτε είσαι επικεφαλής μιας επιχείρησης είτε διδάσκεις σε μια τάξη είτε εργάζεσαι 


Add: 2019-02-15 11:02:03 - Upd: 2021-03-17 18:24:20