Η Επανάσταση των Υπογείων
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-638-011-2
Εκδόσεις Βακχικόν, Αθήνα, 1/2019
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 12.72 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
210 σελ.
Περιγραφή

«Αν ένα πράγμα έχω καταλάβει καλά μέχρι σήμερα, κύριοι, είναι ότι εδώ που έφτασα, το χρωστάω στους αντιπάλους μου» είπε ο Ρον και όλοι στο κεντρικό τραπέζι της λέσχης Βίκτορι σήκωσαν τα ποτήρια τους. Μαζί τους και ο Μορίς, ο προστατευόμενός του, που ήταν στη δούλεψή του από μικρός, και τώρα, μετά τον θάνατο των γονιών του, προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν αστραφτερό κόσμο επιχειρήσεων, ακριβών ουίσκι και ίντριγκας. Σε έναν κόσμο που οι φιλίες είναι μετρημένες, οι συνεργασίες αβέβαιες και το παρελθόν πιο άγνωστο και από το μέλλον. Το παρελθόν αυτό οδηγεί τον Μορίς, εκεί, στα έγκατα της Όλνταουν όπου κυριαρχούν οι Υπόγειοι, απειλώντας τον ίδιο και τον κόσμο του. Ποιος είναι ο ρόλος τους στην ιστορία; Ποιος ο ρόλος του Μορίς; Ποιος είναι ο ίδιος ο Μορίς;

Το μυθιστόρημα του Γιώργου Μαχαιρίτσα σε παρασέρνει σε μια δυστοπική κοινωνία, όπου η καταιγιστική εξέλιξη των γεγονότων συνθέτει ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα φέρει τον Μορίς αντιμέτωπο με τη σκοτεινή πλευρά των ανθρώπων που τον περιβάλλουν αλλά και τα βαθύτερα ένστικτα του εαυτού του. Σύντομα, θα ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τους μύθους της κοινωνίας και θα συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης, ήδη από τη στιγμή που γεννήθηκε. Η απόφαση που θα κληθεί να πάρει, θα επηρεάσει μια για πάντα τη ζωή του και τις ζωές των ανθρώπων που είναι δίπλα του.

Αν και η δράση εξελίσσεται στην Όλνταουν, την πρωτεύουσα μιας φανταστικής χώρας, τα γεγονότα μοιάζουν να συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, γύρω σου.


Add: 2019-02-14 08:20:53 - Upd: 2023-01-13 12:00:30