Αδούλωτες ψυχές
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5303-58-7
2η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 14.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 84 σελ.
Περιγραφή

Στον πρόλογο του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρει: "Με τις ΑΔΟΥΛΩΤΕΣΨΥΧΕΣ δεν επιδιώκω φιλολογικές και συγγραφικές δάφνες. Με τα χαρίσματα αυτά δεν έχω πρώτου βαθμού συγγένεια. Στην εποχή μας πολύς λόγος γίνεται για λευτεριά λαών και δικαιοσύνη. Συνεδριάζουν συνεχώς οι μεγάλοι της γης και υστέρα από κάθε συνεδρίαση, ταλαιπωρούν την οικουμένη με μηνύματα γεμάτα υποσχέσεις λευτεριάς και δικαιοσύνης.

Σ’ ένα όμως κομμάτι της Ελλάδος, στη Βόρειο Ήπειρο επικρατεί η στυγνότερα δουλεία όλων των εποχών. Το νεαρό Αλβανικό Κράτος, γέννημα ανόμων περιπτύξεων της Ιταλο-αυστριακής διπλωματίας, συνεπικουρούμενων και από τη χολέρα του κομμουνισμού επέβαλε στη μαρτυρική μου πατρίδα τη φρίκη και τον αφανισμό. Αίμα, δάκρυ, τρόμος, φυλακές, στρατόπεδα, πείνα, γύμνια και περιφρόνηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος είναι ο παράδεισος μέσα στον όποιο ζουν οι συμπατριώτες μου. Μοναδικός μου σκοπός, η έκκληση προς τον ελεύθερο και αγνό Ελληνικό λαό

Παρεχώρησα κάθε υλικό ωφέλημα στην Εθνική Νεολαία Β. Ηπείρου. Ας χρησιμοποιήσει την ταπεινή μου αυτή προσφορά για την πρόοδο του σκοπού που πρέπει να είναι μοναδικός! ΕΤΟΙΜΟΤΗΣ για να σύντριψη τα δεσμά της σκλαβιάς βαδίζουσα εν ανάγκη αγκαλιά με το θάνατο".


Add: 2019-01-08 07:15:32 - Upd: 2022-12-02 11:41:24