Άλλαξε ζωή και σώμα σε 42 ημέρες
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-899-6
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 10/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 16.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 23 εκ., 650 γρ., 320 σελ.
Περιγραφή

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες βασισμένο στη θεωρία της «κβαντικής» θεραπείας!

Σύμφωνα με τη θεωρία του παγκοσμίως αναγνωρισμένου στην Ψυχοσωματική Ιατρική Deepack Chopra το σώμα διέπεται από ένα σύστημα διάνοιας ριζωμένο στην κβαντική πραγματικότητα.

Πώς, όμως, σχετίζεται αυτή η θεωρία με θεραπευτικές μεθόδους ή και τη διατροφή;

Στο βιβλίο αυτό οι συγγραφείς βασισμένοι στην «κβαντική» θεωρία και αντλώντας παραδείγματα από τη φύση καταθέτουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, ενώ προτείνουν ένα ημερήσιο πρόγραμμα διατροφής. Επιπλέον δίνουν πολύτιμες συμβουλές με στόχο τη συνεργασία νου και σώματος ώστε να αλλάξουν οι συνήθειες, η διάθεση  και ο τρόπος σκέψης σας.

Για πρώτη φορά θα βρει ο αναγνώστης συγκεντρωμένα όλα τα μυστικά διατροφής και ζωής –που εφαρμόζει προσωπικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου– για να έχετε σε 42 ημέρες ένα επιθυμητό σώμα με υγεία, ευεξία και διαρκή νεότητα!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι αριστούχος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθώς και του μεταπτυχιακού τμήματος του Ποινικού Δικαίου. Στις μεταπτυχιακές της σπουδές φοίτησε για δύο χρόνια στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Από το 1987 εργάζεται στο χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (ραδιόφωνο και τηλεόραση). Ασχολήθηκε πολλά χρόνια με αρχισυνταξία και παρουσίαση εκπομπών με θέματα υγείας, ευεξίας και διατροφής, τόσο στην ΕΤ3 όσο και στον ALPHA. Για 14η τηλεοπτική χρονιά έχει την επιμέλεια και την παρουσίαση της εξαιρετικά επιτυχημένης εκπομπής Πάμε Πακέτο που προβάλλεται στον ALPHA και που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό καθώς επιτελεί ένα αξιόλογο ανθρωπιστικό έργο. Έχει γράψει δύο βιβλία που έγιναν best sellers (Νιάτα Διαρκείας και Όμορφα Μυστικά) ενώ είναι η δημιουργός της επιτυχημένης ιστοσελίδας: omorfamystika.gr. Εξελέγη στην πρώτη θέση Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης από το 1998-2002. Ήταν επίσης αθλήτρια του βόλεϋ, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με το beach volley.

Ο Χάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Το 2009 κυκλοφόρησε το Slimmer – Χάστε βάρος αλά ελληνικά, ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και η ξενόγλωσση έκδοση του βιβλίου, με τίτλο The New Mediterranean Diet, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2015, σε συνεργασία με τη Βέφα Αλεξιάδου έγραψε το βιβλίο Η Βέφα μαγειρεύει Slimmer. Επίσης, είναι συνδημιουργός με τον Γιάννη Μάναλη των μυθιστορημάτων Βαλίτσες και φύγαμε, Κορίτσια στον ήλιο και του μυθιστορήματος-ορόσημου για τους ίδιους, Η νονά μου η Αλίκη. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών Coaching-Teaching στο Chopra University, διοργανώνει ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.


Add: 2018-11-14 11:21:40 - Upd: 2020-10-23 13:46:31