Αγνοούμενη μέχρι αποδείξεως του εναντίου
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1379-6
Μεταίχμιο, Αθήνα, 11/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.53 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
488 σελ.
Περιγραφή
ΜΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ
Μέσα Δεκεμβρίου και η περιοχή του Κέιμπριτζ έχει καλυφθεί από χιόνι. Η υπαστυνόμος Μανόν Μπράντσο προσπαθεί να αποκοιμηθεί ύστερα από ένα ακόμα καταστροφικό ραντεβού με μια online γνωριμία. Το σιγανό μουρμουρητό του ασύρματου της αστυνομίας είναι η μόνη της παρηγοριά.

ΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ    
Μέσω των ραδιοκυμάτων φτάνει στα αυτιά της η αναφορά για την εξαφάνιση μιας γυναίκας: η πόρτα του θύματος μισάνοιχτη, αίμα στο πάτωμα της κουζίνας. Μόλις η υπαστυνόμος βλέπει τη φωτογραφία της Ίντιθ Χιντ, μεταπτυχιακής φοιτήτριας στο Κέιμπριτζ από μια πολύ καλά δικτυωμένη οικογένεια, ξέρει πως αυτή η υπόθεση θα πάρει διαστάσεις.

ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Η Μανόν ξέρει ότι οι πρώτες 72 ώρες είναι οι πιο κρίσιμες: είτε θα βρεις την αγνοούμενη είτε θα πρέπει ν’ αρχίσεις να ψάχνεις για το πτώμα της.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Έξυπνο και αριστοτεχνικά γραμμένο… Η Μανόν, καυστική όσο και συναισθηματική, είναι ένας ακαταμάχητος χαρακτήρας.
New York Times

Πνευματώδης, καθηλωτική πλοκή συνδυασμένη με εξαιρετικό συγγραφικό στιλ και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες. Σπάνιο βιβλίο.
Sunday Express

Είναι αδύνατον να μη σε γοητεύσει η Μανόν… Η Steiner έχει δημιουργήσει έναν κόσμο που ξεπερνά κατά πολύ τις σελίδες του βιβλίου.
Observer

Πυρετώδης ρυθμός, ανατροπές, ρεαλιστικοί χαρακτήρες και σφιχτοδεμένη πλοκή. Ελπίζουμε η υπαστυνόμος Μπράντσο να επιστρέψει σύντομα.
Vancouver Sun

Είναι φανερό από τις πρώτες σελίδες ότι η υπαστυνόμος Μπράντσο ήρθε για να μείνει. Ένα δώρο για όσους αγαπούν τα ψυχολογικά θρίλερ, με εξαιρετική γραφή, διανθισμένο με σκοτεινό χιούμορ. Απολαύστε το.
Lucie Whitehouse, συγγραφέας
Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-10-25 08:27:32 - Upd: 2023-06-08 14:52:28