Ιατρική Ογκολογία
MD Anderson
The MD Anderson Manual of Medical Oncology 2nd edition (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-394-607-6
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 2016
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 75.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 1208 σελ.
Περιγραφή

Μία αναφορά για την πρακτική εξάσκηση της ογκολογίας – από τον ηγέτη στο πεδίο της αντιμετώπισης του καρκίνου.

Το Εγχειρίδιο Ιατρικής Ογκολογίας του MD Anderson παρουσιάζει λεπτομερώς την εξατομικευμένη διεπιστημονική προσέγγιση της οποίας πρωτοπόρος είναι το University of Texas MD Anderson Cancer Center. Στόχος του συγγράμματος είναι να προσφέρει μια πραγματιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του καρκίνου η οποία θα μπορεί να υπηρετήσει ως οδηγός για τους ογκολόγους όλου του κόσμου.

Η επικαιροποιημένη αυτή δεύτερη έκδοση υπογραμμίζει και συζητά τις πρόσφατες εξελίξεις στις διαγνωστικές διαδικασίες που περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση νέων μοριακών δεικτών και αναθεωρημένων συστημάτων σταδιοποίησης. Επιπλέον, η έκδοση αυτή δίνει έμφαση στο πώς η απεικόνιση και το μοριακό προφίλ μπορούν να αποτρέψουν τη χορήγηση υπερβολικά επιθετικών, τοξικών θεραπευτικών σχημάτων, ή χειρουργικής επέμβασης για την αντιμετώπιση των επιπολής ή ελάσσονος σημασίας όγκων. Εκτός από τα παραπάνω, η δεύτερη έκδοση διαθέτει ειδικούς σχολιασμούς άλλων υποειδικοτήτων από πεδία όπως είναι η πνευμονολογία, η ακτινοθεραπευτική ογκολογία και η χειρουργική για την ανάλυση άλλων πτυχών της διαχείρισης

Για να σας βοηθήσουμε να έχετε άμεση πρόσβαση στις επιλογές αντιμετώπισης, κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει πληθώρα από πίνακες, διαγράμματα και φωτογραφίες. Σε αυτά περιλαμβάνονται αλγόριθμοι θεραπείας με τη μορφή διαγραμμάτων όπως διενεργείται στην παγκοσμίου φήμης σχολής του MD Anderson. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας παρέχεται ένας πρακτικός οδηγός για τις διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο MD Anderson.

Η δεύτερη έκδοση διαθέτει επίσης σημαντικά νέα κεφάλαια για κύρια θέματα όπως:

  • Μυελοδυσπλαστικό σύνδρομο
  • Μυελοϋπερπλαστικά νεοπλάσματα
  • Τ-κυτταρικά λεμφώματα
  • Καρκίνοι του λεπτού εντέρου και της σκωληκοειδούς απόφυσης
  • Φλεγμονώδης καρκίνος του μαστού.

Προσφέροντάς σας την καλύτερη ισορροπία αφηγηματικού κειμένου, περιληπτικών πλαισίων και κλινικών φωτογραφιών (πολλές πλήρως έγχρωμες), πραγματικά δεν υπάρχει πιο προσβάσιμος, επίκαιρος και επιτακτικός οδηγός για την ιατρική διαχείριση των ασθενών με καρκίνο και των επιπλοκών του από το Εγχειρίδιο Ιατρικής Ογκολογίας του MD Anderson.


Add: 2018-10-02 12:40:54 - Upd: 2022-09-27 09:17:18