Davidson Γενικές Αρχές και Κλινική Πράξη της Ιατρικής
Davidson's Principles and Practice of Medicine.22nd edition (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-583-213-1
Παρισιάνου Α.Ε., Αθήνα, 2018
5η έκδ. || 22η Αγγλική, 5η Ελληνική
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 127.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 1358 σελ.
Περιγραφή

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια φοιτητές Ιατρικής, ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας ανά τον κόσμο απέκτησαν ένα αντίτυπο του Davidson Γενικές Αρχές και Κλινική Πράξη της Ιατρικής από τότε που εκδόθηκε για πρώτη φορά. Οι σημερινοί αναγνώστες ανατρέχουν στο Davidson προκειμένου να βρουν ενημερωμένες και λεπτομερείς περιγραφές της σύγχρονης κλινικής πρακτικής, οι οποίες παρουσιάζονται σε μια περιεκτική και εύληπτη μορφή, που συνοδεύεται και από μια εξαιρετικά προσεγμένη και πλούσια εικονογράφηση. Το βιβλίο του Davidson παρέχει όλες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για την άσκηση της Ιατρικής, επεξηγώντας τις εντός του πλαισίου των υποκείμενων αρχών, της βασικής επιστήμης και των στοιχείων που έχει κομίσει η έρευνα, και δείχνει το πώς πρέπει να εφαρμοστούν αυτές οι γνώσεις για την αντιμετώπιση των ασθενών.
Βασικά χαρακτηριστικά της 22ης έκδοσης
• Στο πρώτο μέρος του βιβλίου περιγράφονται οι υποκείμενες αρχές της Ιατρικής, ενώ η λεπτομερής άσκηση της Ιατρικής στα πλαίσια κάθε υποειδικότητας περιγράφεται σε επόμενα κεφάλαια που βασίζονται στην έκθεση κατά συστήματα.
• Κλινική εξέταση: Αυτές οι ενότητες επισκοπούν τα σημεία-κλειδιά για κάθε σύστημα.
• Προβλήματα κατά την παρουσίαση: αυτές οι ενότητες δίνουν έναν ξεκάθαρο δρόμο για την εκτίμηση και την αντιμετώπιση των ασθενών που παρουσιάζονται με τις πιο συνήθεις ενοχλήσεις σε κάθε υποειδικότητα.
• Πρακτική άσκηση: αυτές οι ενότητες δίνουν με τρόπο περιληπτικό τις πρακτικές δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσουν οι φοιτητές και οι νέοι ιατροί.
• 
Ιατρική βασισμένη σε στοιχεία: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται τα συμπεράσματα από μεγάλες κλινικές δοκιμές.
• Επείγοντα περιστατικά: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται οι βασικές γνώσεις που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των οξέως πασχόντων ασθενών.
• Γήρανση, εγκυμοσύνη και εφηβεία: σε αυτά τα πλαίσια υπογραμμίζονται οι διαφορές στην άσκηση της ιατρικής κατά τη διάρκεια αυτών των βασικών σταδίων στη ζωή του ασθενούς, και αποτυπώνονται οι συνδετικοί κ


Add: 2018-07-30 13:19:46 - Upd: 2023-09-26 08:43:18