Εσύ και ο γιατρός μέσα σου
Κρανιο-ιερή θεραπεία και σωματο-συναισθηματική απελευθέρωση
Εξαντλημένο
ISBN: 978-618-5287-09-2
Αναγνώστης, Αθήνα, 7/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 20.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
246 σελ.
Περιγραφή

Αυτό που ξεκίνησε ως ανεξήγητο φαινόμενο στη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, στις αρχές της δεκαετίας του `70, έγινε η βάση για μια θεραπεία που κατακτά γρήγορα κορυφαία θέση ανάμεσα στις διάφορες φυσικές θεραπείες ανά τον κόσμο - και γίνεται μια ακτίνα ελπίδας για τους ασθενείς που αναζητούν παντού ανακούφιση. Ονομάζεται Κρανιο-ιερή Θεραπεία, όρος που επινοήθηκε από τον Δρα Τζων Ε. Απλέντζερ (D.O., O.M.M.), αφότου παρατήρησε ένα ελάχιστα γνωστό σω-ματικό σύστημα και άρχισε να αναζητά απαντήσεις.

Στο βιβλίο "Εσύ και ο γιατρός μέσα σου" ο Δρ. Απλέντζερ αφηγείται τις προσωπικές του εμπειρίες κατά την εξερεύνηση και ανάπτυξη αυτής της ήπιας τεχνικής, που ενισχύει το κρανιο-ιερό σύστημα, δηλαδή την περιοχή λειτουργίας του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού. Με ένα απαλό άγγιγμα, που γενικά δεν ξεπερνά σε βάρος ένα κέρμα 20 λεπτών του ευρώ (5 γραμμάρια), οι θεραπευτές χρησιμοποιούν την Κρανιο-ιερή Θεραπεία για να βελτιώσουν την λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, να εξαλείψουν τις αρνητικές συνέπειες του άγχους, να ενδυναμώσουν την αντίσταση σε Ασθένειες και να ενισχύσουν την συνολική υγεία.

Τα αποτελέσματα; Θα διαβάσετε εδώ μερικά από αυτά - για άτομα, όπως μια αθλήτρια που κέρδισε δυο φορές το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες, και που ο ίλιγγος απείλησε να τερματίσει πρόωρα την καριέρα της στις καταδύσεις από βατήρα, ή για ένα αγοράκι, που το μόνο που ήθελε ήταν να περπατήσει. Θα εξερευνήσετε μια πρωτοποριακή τεχνική που ονομάζεται "Σωματο-συναισθηματική Απελευθέρωση". Βοηθά να απαλλαχθεί η διάνοια και το σώμα από τις υπολειμματικές επιδράσεις τραυμάτων και αρνητικών συναισθηματικών εμπειριών.

Ακολουθήστε τον Δρα Απλέντζερ σ` αυτό το συναρπαστικό ταξίδι προς την υγεία.


Add: 2018-06-08 10:47:08 - Upd: 2021-03-17 18:24:15