Περιοδισμός μεγιστοποίησης απόδοσης στο ποδόσφαιρο
Αποτελεσματικό μοντέλο προπόνησης στην πράξη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5316-05-1
Sportbook, Θεσσαλονίκη, 5/2018
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 27.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
17 x 24 εκ., 160 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Στο βιβλίο Περιοδισμός Μεγιστοποίησης Απόδοσης στο Ποδόσφαιρο αναλύεται η προπονητική ακολουθία που μπορεί να εφαρμόσει μια ομάδα με σκοπό τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών της.
Περιγραφή

Στο βιβλίο Περιοδισμός Μεγιστοποίησης Απόδοσης στο Ποδόσφαιρο αναλύεται η προπονητική ακολουθία που μπορεί να εφαρμόσει μια ομάδα με σκοπό τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο περιοδισμού που παρουσιάζεται στο παρόν βιβλίο εφαρμόστηκε με επιτυχία στην ομάδα του Πας Γιάννινα τη σεζόν 2012-13, όταν, παρά την τότε απαγόρευση μεταγραφών και τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας με ελάχιστη εμπειρία στη Super League, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, καθιστώντας την ως τη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο βιβλίο δίνονται εργαλεία, όπως ολοκληρωμένα προπονητικά παραδείγματα, χρήσιμοι πίνακες και απλές εικόνες στους τρεις κύριους τομείς της φυσικής κατάστασης: την αντοχή, τη δύναμη και την ταχύτητα. Με την εφαρμογή του αναφερόμενου πλάνου περιοδισμού στους τομείς της τεχνικής, της τακτικής και της νοητικής προπόνησης επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη βελτίωση των παικτών και η μεγιστοποίηση της απόδοσης στο ποδόσφαιρο.

Ο απλός και κατανοητός τρόπος προσέγγισης των προπονήσεων που θα διαβάσετε καθιστά απολύτως εφικτή την εφαρμογή του σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου.

Ειδικές ευχαριστίες στον Dr Κωνσταντίνο Πάτρα Phd για τη συνδρομή του στην πρακτική εκτέλεση του πλάνου και τη συμμετοχή του ως επιστημονικός σύμβουλος στη συγγραφή του βιβλίου.


Add: 2018-06-03 07:45:38 - Upd: 2023-11-07 16:53:33