Ούτε λέξη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-03-1129-7
Μεταίχμιο, Αθήνα, 2/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 8.53 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ebook, EPUB
456 σελ.
Περιγραφή

ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΛΕΥΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΟΝΤ…

Ο Φρανκ Ραθ νόμιζε πως είχε ξεμπερδέψει με τις δολοφονίες όταν παρέδωσε το σήμα του αστυνομικού για να γίνει ιδιωτικός ντετέκτιβ και να μεγαλώσει την κόρη του ως ο μοναδικός της κηδεμόνας. Όμως η αστυνομία στην απομακρυσμένη ορεινή κοινότητα που ζει βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο παρατημένο στον δρόμο και διαπιστώνει πως ανήκει σε μια πανέμορφη έφηβη που έχει εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος. Του ζητείται λοιπόν να αναλάβει την έρευνα…

ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ…

Αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς οι εξαφανίσεις νεαρών γυναικών διαδέχονται η μία την άλλη και ο Ραθ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τόσο τις συνέπειες του βίαιου και επώδυνου παρελθόντος του όσο και τις σκοτεινότερες εκδηλώσεις της ανθρώπινης ψυχής.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το Ούτε λέξη είναι το True Detective του Βερμόντ... Ολοζώντανοι ήρωες, ατμοσφαιρικό επαρχιακό νουάρ και μια ιστορία που δεν θα αφήσετε από τα χέρια σας.
Steve Ulfelder, συγγραφέας

Μυστήριο που σου παγώνει το αίμα με φόντο τις σκοτεινότερες γωνιές της Νέας Αγγλίας, τα μέρη που οι ταξιδιώτες θα πρέπει να αποφεύγουν όταν πέσει η νύχτα. Ένα αριστοτεχνικά δουλεμένο βιβλίο που θα σας κρατήσει ξάγρυπνους, θα γυρνάτε τις σελίδες χωρίς ανάσα και δεν θα θέλετε να σβήσετε το φως.
Paul Doiron, συγγραφέας

Από τις πρώτες του σελίδες ο τρόμος εισχωρεί κάτω απ’ το δέρμα σου και μένει εκεί μέρες αφού τελειώσεις το βιβλίο. Το Ούτε λέξη συνδυάζει την αγάπη με τη φρίκη, είναι ένα κοκτέιλ έντονων συναισθημάτων που σταλάζει στην καρδιά σου και δεν ξεθυμαίνει ποτέ.
Stephen Foreman, συγγραφέας

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-18 06:57:13 - Upd: 2023-06-08 14:52:28