Μια θάλασσα αστέρια
Επιμέλεια κειμένου: Κατσαΐτη, Έλενα
Εξαντλημένο
ISBN: 978-960-605-464-8
Διόπτρα, Αθήνα, 5/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 17.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 576 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Η Άγκνες θα ρισκάρει τα πάντα προκειμένου να βρει τη μητέρα της και θα ταξιδέψει από την Αγγλία ως την Αυστραλία. Μια ωδή στην αγάπη, στη μητρότητα αλλά και στο θάρρος που χρειάζεται για να ανακαλύψουμε τις επιθυμίες μας.
Περιγραφή

Στις ζοφερές ακτές της Βόρειας Αγγλίας του 1874, η ατίθαση Άγκνες φεύγει επιτέλους από το αυστηρό ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε. Και την ίδια μέρα ανακαλύπτει ένα μυστικό? όταν η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει, είχε κρύψει στα ρούχα της ένα κουμπί με έναν μονόκερο.
Πάντα πίστευε ότι η μητέρα της ήταν πολύ φτωχή για να την αναθρέψει, αλλά διαπιστώνει ότι το κουμπί αυτό ανήκει στην όμορφη και δυναμική Τζένεβιν, κληρονόμο μιας αριστοκρατικής οικογένειας. Η Άγκνες την έχει δει μόνο μία φορά, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ το πρόσωπό της…
Προκειμένου να ανακαλύψει τα ίχνη της εξαφανισμένης Τζένεβιν, η Άγκνες ρίχνεται σε μια αναζήτηση που θα την οδηγήσει από τις φτωχές γειτονιές του Λονδίνου μέχρι το απατηλό Παρίσι, και από εκεί σε ένα ταξίδι πέρα απ’ τον ωκεανό…

Το Μια Θάλασσα Αστέρια δεν είναι μόνο ένα συγκινητικό, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα αλλά και μια ωδή στην αγάπη, στη μητρότητα και στο θάρρος που χρειάζεται για να ανακαλύψουμε τις επιθυμίες μας.
Είναι ένα βιβλίο που, όταν το τελειώσετε, θα θελήσετε να βρείτε τους ήρωές του και να συζητήσετε μαζί τους.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-09 11:45:16 - Upd: 2024-02-09 13:51:51