Το Τέλος της Ιστορίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-569-198-1
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.98 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
15 x 21 εκ., 315 γρ., 272 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Θα µπορούσε να είναι µια απλή ερωτική ιστορία, η αφήγηση µιας σχέσης που τελείωσε – µιας σχέσης εξαρχής καταδικασµένης να τελειώσει. Αλλά το Τέλος της ιστορίας είναι κάτι υπέροχα πιο περίπλοκο.
Περιγραφή

Θα µπορούσε να είναι µια απλή ερωτική ιστορία, η αφήγηση µιας σχέσης που τελείωσε – µιας σχέσης εξαρχής καταδικασµένης να τελειώσει. Αλλά το Τέλος της ιστορίας είναι κάτι υπέροχα πιο περίπλοκο. Η βραβευµένη µε το Man Booker International Lydia Davis µάς ξεναγεί σε εκείνο το εσωτερικό τοπίο όπου κάθε ιστορία εξακολουθεί να ζει σαν φάντασµα του εαυτού της, όπου τα βιώµατα αποκτούν νέα ζωή µέσα σε καινούργιες ιστορίες, όπου τίποτα δεν πεθαίνει οριστικά. Με µια γραφή ανάλαφρη όσο και ακριβή, σπαρακτική όσο και αστεία, η Lydia Davis επιδεικνύει και στο µυθιστόρηµα τις αρετές που την έχουν αναδείξει σε µια από τις πιο πρωτότυπες και αυθεντικές συγγραφικές φωνές παγκοσµίως.

Γιατί σας το προτείνουμε:

  • Γιατί η συγγραφέας, με πρόσχημα μια ερωτική ιστορία, οδηγεί επιδέξια τον αναγνώστη στους λαβυρίνθους της μνήμης αλλά και των αισθημάτων, για να μιλήσει για την απώλεια, τη μοναξιά, τα προβλήματα επικοινωνίας ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες, αλλά και τη δημιουργία.
  • Γιατί πρόκειται για το μοναδικό μυθιστόρημα της κορυφαίας, πολυβραβευμένης Αμερικανίδας διηγηματογράφου το όνομα της οποίας επί χρόνια φιγουράρει στις υποψηφιότητες για Νόμπελ, στο οποίο συναντά κανείς τα πρώτα δείγματα μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας γραφής.
Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-05-04 10:23:53 - Upd: 2021-07-21 16:23:53