Το πάθος του λόρδου Μακένζι
Μετάφραση: Τουλούπη, Ελένη
Επιμέλεια κειμένου: Παπαδομιχελάκη, Ροδάνθη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5229-44-3
Elxis, Αθήνα, 3/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 384 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Γνωρίστε την οικογένεια Μακένζι - πλούσιοι, ισχυροί, επικίνδυνοι, εκκεντρικοί. Μια κυρία δεν μπορεί να τους συναναστραφεί χωρίς να καταστραφεί η υπόληψή της.
Περιγραφή

Λονδίνο, 1881. Ο σερ Λίντον Μάδερ ανακοίνωσε τους αρραβώνες του με την κυρία Τόμας Άκερλι, χήρα. 
Η Μπεθ Άκερλι συναίνεσε σε έναν δεύτερο γάμο, γιατί επιζητούσε την ήρεμη ζωή, τα ταξίδια και την ευκαιρία να αποκτήσει τα παιδιά που πάντα λαχταρούσε. 
Όλοι χαρακτήριζαν παράξενο τον λόρδο Ίαν Μακένζι, που διατηρούσε φιλίες με τον Λίντον. Ωστόσο, ήταν πολύ γοητευτικός κι είχε αδυναμία στις πορσελάνες της δυναστείας Μινγκ και στις ωραίες γυναίκες. Εκείνο το βράδυ στην Όπερα, ο Σκοτσέζος λόρδος Μακένζι έσκυψε προς το μέρος της, για να τη χαιρετήσει για πρώτη φορά. Η ζέστη του κορμιού του τη χτύπησε σαν κύμα. Η Μπεθ είχε ξεχάσει πόσο μεθυστικό ήταν αυτό… Λίγο αργότερα, ένα χειρόγραφο σημείωμα την οδήγησε στο πολυτελές θεωρείο. Με βλέμμα κατακτητή, ο Ίαν αποκάλυψε ότι ο μέλλων σύζυγός της είχε κρυφή ζωή και, τραβώντας τη βελούδινη κουρτίνα, την παρέσυρε σε ένα απρόσμενο πάθος. 

Ο έρωτας είχε μόλις αγγίξει την καρδιά της, αλλά η Μπεθ μπορούσε να δεχθεί μόνο μία πρόταση γάμου…
Γνωρίστε τους Μακένζι: πλούσιοι, ισχυροί, επικίνδυνοι, εκκεντρικοί. 
Οι φήμες για τις Γαλλίδες εταίρες και τα σκοτεινά τους γούστα δεν αφήνουν καμία κυρία να τους συναναστραφεί, χωρίς να καταστραφεί η υπόληψή της…

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-03-23 08:58:37 - Upd: 2024-02-09 13:52:35