Slimmer - Χάστε βάρος αλά ελληνικά
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-785-2
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 3/2018
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 15.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
19 x 24 εκ., 660 γρ., 312 σελ.
Περιγραφή

έα εμπλουτισμένη έκδοση με συνταγές γλυκών που αδυνατίζουν!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SLIMMER;

• Διατροφικό πρόγραμμα: Το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα! Περιλαμβάνει εύκολες και γρήγορες συνταγές ελληνικής μαγειρικής που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν χρειάζεται πλέον να ζυγίζετε και να μετράτε συνεχώς γραμμάρια! Μπορείτε, μάλιστα, να μαγειρεύετε το ίδιο φαγητό SLIMMER και για την υπόλοιπη οικογένεια.

• Μια νέα ελληνική «κουζίνα», ελαφριά και υγιεινή.

• Κείμενα ψυχολογίας που στοχεύουν στην ψυχολογική σας υποστήριξη και ενθάρρυνση για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας που κάνετε, ώστε να αποκτήσετε αλλά και να διατηρήσετε το ιδανικό βάρος.

• Γνώση: Η συνεχής εφαρμογή της γνώσης SLIMMER σας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώνετε με ευκολία όλες σας τις επιθυμίες, στέφοντας κάθε σας προσπάθεια με επιτυχία!

Ο Χάρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Το 2009 κυκλοφόρησε το Slimmer: Χάστε βάρος αλά ελληνικά, ενώ τρία χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και η ξενόγλωσση έκδοση του βιβλίου, με τίτλο The New Mediterranean Diet, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2015, σε συνεργασία με τη Βέφα Αλεξιάδου έγραψε το βιβλίο Η Βέφα μαγειρεύει Slimmer. Επίσης, είναι συνδημιουργός με τον Γιάννη Μάναλη των μυθιστορημάτων Βαλίτσες και φύγαμε, Κορίτσια στον ήλιο και του μυθιστορήματος-ορόσημου για τους ίδιους, Η νονά μου η Αλίκη, που αποτέλεσε απαρχή για τη δημιουργία μιας στέγης προστασίας παιδιών με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών Coaching-Teaching στο Chopra University, διοργανώνει ομάδες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.slimmer.gr ή να στείλετε αίτημα φιλίας στο Facebook, SLIMMER HARRY PAPAS.


Add: 2018-03-20 09:27:41 - Upd: 2020-10-23 13:46:29