Το πρόσωπο που πρέπει να πεθάνει
Επιμέλεια κειμένου: Μιραμπίλης, Δρόσος
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-436-520-3
Οξύ, Περιστέρι, 3/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 13.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 368 σελ.
Περιγραφή

Ένας ψυχοπαθής δολοφόνος… Μια σειρά από αποτρόπαιες δολοφονίες… Άνθρωποι αθώοι, παγιδευμένοι σε μια κούρσα ανάμεσα στον χρόνο και στον θάνατο…

Η αφήγηση επίμονα κάνει τον αναγνώστη να νιώθει δύσκολα· βυθίζεται στην ψυχή του δολοφόνου και συνεπαίρνεται από τον κύκλο μανίας και μεγαλείου όπου οδηγείται. Κάθε μικρή λεπτομέρεια, κάθε σφήνα διαλόγου, κάθε παρομοίωση οδηγεί στην κλιμακούμενη απειλή, ότι όλη η κανονικότητα είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

Ο RamseyCampbell έχει κερδίσει περισσότερα βραβεία από οποιονδήποτε άλλον συγγραφέα τρόμου, μεταξύ των οποίων το Βραβείο GrandMaster του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τρόμου (WorldHorrorConvention) και το LifetimeAchievementAward της Ένωσης Συγγραφέων Τρόμου (HorrorWritersAssociation), καθώς και πολλά WorldFantasyAwards.

Tο μυθιστόρημα του απόλυτου αστικού τρόμου.

                                                                                                                                                                    Έψιλον



Οι μελλοντικές γενιές θα τον θεωρούν ως τον κορυφαίο συγγραφέα τρόμου της γενιάς μας, τοποθετώντας τον σε ίδιο βάθρο με τον Lovecraft ή τον Blackwood.

S.T. Joshi



Ο Campbell είναι ο απόλυτος μονάρχης στο είδος σήμερα.

T.E.D. Klein



Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν τον Campbell, είναι η ικανότητά του να μετατρέπει κάτι πεζό και τετριμμένο σε κάτι ανατριχιαστικό και, συχνά, απόλυτα τρομακτικό.

thisishorror.co.uk



O σημαντικότερος εν ζωή συγγραφέας τρόμου της Βρετανίας.

Oxford Companion to English Literature


Add: 2018-03-09 09:29:08 - Upd: 2023-08-11 13:09:27