Η Απάντηση
Πώς να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5093-66-2
Ιβίσκος, Μαρούσι, 2/2018
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Άδετο
14 x 21 εκ., 384 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ερωτηματικά, σου χρειάζεται η «Απάντηση».
Περιγραφή

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ερωτηματικά, σου χρειάζεται η «Απάντηση».


Όταν η ζωή του Allan και τ ης Barbara καταστράφηκε, αυτοί στράφηκαν σ την επιστήμη για να μ άθουν πώς θα μετατρέψουν την αποτυχία τους σε επιτυχία. Ανακάλυψαν νέες μελέτες για τον εγκέφαλο, που δείχνουν πώς μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να εστιάζουμε σωστά στα πράγματα, να αξιοποιούμε το μέγιστο του δυναμικού μας και να αρπάζουμε πάντα τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται πίσω από κάθε δυσκολία!

Στην Απάντηση, οι Pease μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ειλικρίνεια και χιούμορ και μας δείχνουν πώς να αποκτήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
• Παρουσιάζει τις νέες επιστημονικές μελέτες για την απίστευτη ικανότητα του εγκεφάλου να μας οδηγεί στην επιτυχία
• Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να πάρουμε την πρωτοβουλία να αλλάξουμε και να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε
• Μας προσφέρει τη γνώση και τα «κλειδιά», για να θέσουμε σωστούς στόχους, να αλλάξουμε δουλειά, σχέσεις και τρόπο ζωής, ώστε να χαράξουμε το δρόμο που αληθινά επιθυμούμε στη ζωή μας

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα, η Απάντηση θα σου δείξει πώς να ανακαλύψεις τι θέλεις στη ζωή και πώς να το πετύχεις.

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2018-02-28 09:01:18 - Upd: 2021-03-17 18:24:11