Πρακτική πλαστογραφίας
Υποθέσεις Πλαστογραφίας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-568-754-0
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 22.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
184 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Μέσα από ανάλυση πραγματικών υποθέσεων πλαστογραφίας ο αναγνώστης μπορεί να εξασκηθεί στη Δικαστική Γραφολογία και να προασπίσει τα θύματα της πλαστογραφίας.
Περιγραφή

Τα τρία πρώτα βιβλία του Συγγραφέα πραγματεύθηκαν τη θεωρία. Το παρόν βιβλίο εξοικειώνει τον αναγνώστη με την πρακτική της Δικαστικής Γραφολογίας.

Μέσα από ανάλυση πραγματικών υποθέσεων πλαστογραφίας ο αναγνώστης μπορεί να εξασκηθεί στη Δικαστική Γραφολογία και να προασπίσει τα θύματα της πλαστογραφίας. Γίνεται έτσι αρωγός με τις συμβουλές του, από τη θέση του δικηγόρου ή από αλλού, των Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών να αποκαλύψουν την πλαστογραφία και να αποθαρρύνουν τους μελλοντικούς επίδοξους πλαστογράφους.

Τι μπορεί να κάνει η κοινωνία με αυτά τα άτομα ειδικά όταν δεν φοβούνται τις συνέπειες μήπως τους πιάσουν! Να ενημερώσουμε όσους σκοπεύουν να πλαστογραφήσουν, ότι το ψευδές έγγραφό τους θα αναγνωρισθεί εύκολα από έναν ικανό ειδικό Δικαστικό Γραφολόγο. Να ενημερώσουμε για τις δυσκολίες της πλαστογραφίας και ότι λανθασμένα νομίζουν οι επίδοξοι πλαστογράφοι ότι δεν μπορούν να αποκαλυφθούν.

Η «πρακτική πλαστογραφίας» βοηθάει με τις πραγματικές υποθέσεις πλαστογραφίας που εξετάζει και προς αυτή την κατεύθυνση της ενημέρωσης  των επίδοξων πλαστογράφων, ότι κινδυνεύουν να υποστούν βαρειές νομικές συνέπειες της εγκληματικής πράξης που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν.


Add: 2018-02-22 09:44:59 - Upd: 2018-02-22 09:44:59