Στο λυκόφως της ζωής
This was a man (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-507-112-7
Bell / Χαρλένικ Ελλάς, Αθήνα, 12/2017
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 8.19 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
12 x 18 εκ., 416 σελ.
Περιγραφή
Το έβδομο και τελευταίο μέρος των «Χρονικών των Κλίφτον» αρχίζει με έναν πυροβολισμό και πολλά ερωτήματα. Ποιος πάτησε τη σκανδάλη; Γιατί; Ποιος θα ζήσει; Και ποιος θα πεθάνει;

Στο Γουάιτχολ ο Τζάιλς Μπάρινγκτον έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τη γυναίκα του, την Κάριν. Είναι κατάσκοπος ή απλώς ένα πιόνι σε ένα μεγαλύτερο, σκοτεινό παιχνίδι; 

Ο Χάρι Κλίφτον ξεκινά να γράψει το σπουδαιότερο έργο της ζωής του, ενώ η γυναίκα του, η Έμμα, ολοκληρώνει τη δεκαετή θητεία της ως πρόεδρος του Βασιλικού Θεραπευτηρίου του Μπρίστολ.
Και τότε δέχεται ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τη Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία της κάνει μια δελεαστική πρόταση.
Μετά την παραίτηση του Χακίμ Μπισάρα, λόγω προσωπικών θεμάτων, πρόεδρος της τράπεζας Φάρδινγκς Κάουφμαν γίνεται ο Σεμπάστιαν Κλίφτον. Και όταν η κόρη του, η ταλαντούχα Τζέσικα, αποβληθεί από τη Σχολή Καλών Τεχνών Σλέιντ, την κατάσταση θα σώσει η θεία της, η Γκρέις. 

Αναζητώντας τρόπο να γλιτώσει από τους πιστωτές της η λαίδη Βιρτζίνια, ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό, όταν πεθαίνει η δούκισσα του Χάρτφορτ. Ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία της να διαγράψει τα χρέη της και να κάνει μια νέα αρχή.
Και τότε, μια τραγωδία θα χτυπήσει την οικογένεια Κλίφτον…

Add: 2017-12-12 11:03:20 - Upd: 2021-03-17 18:29:42