Εδώ Λιλιπούπολη
Τα τραγούδια
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-618-5141-38-7
Ιανός, Θεσσαλονίκη, 11/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 17.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 29 εκ., 800 γρ., 176 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Από τις εκδόσεις IANOS κυκλοφορεί η β’ έκδοση του βιβλίου της Λιλιπούπολης, με τίτλο «Εδώ Λιλιπούπολη - Τα τραγούδια» με τους στίχους και τις παρτιτούρες για πιάνο της πιο δημοφιλούς παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής. Η έκδοση αυτή τη φορά κυκλοφορεί με μαλακό εξώφυλλο.
Περιγραφή

Από τις εκδόσεις IANOS κυκλοφορεί η β’ έκδοση του βιβλίου της Λιλιπούπολης, με τίτλο «Εδώ Λιλιπούπολη - Τα τραγούδια» με τους στίχους και τις παρτιτούρες για πιάνο της πιο δημοφιλούς παιδικής ραδιοφωνικής εκπομπής. Η έκδοση, που αυτή τη φορά κυκλοφορεί με μαλακό εξώφυλλο, συνοδεύεται από εισαγωγικά κείμενα των: Ελένης Βλάχου, Ρεγγίνας Καπετανάκη, Μαριανίνας Κριεζή, Θωμά Κοντογεώργη, Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου.

Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πόλη που την έλεγαν «Λιλιπούπολη». Σ’ αυτή την πόλη ο δημοσιογράφος Μπρίνης καλούσε κάθε πρωί μικρούς και μεγάλους με το προσκλητήριο «Εδώ Λιλιπούπολη!», κι άρχιζε μια περιπέτεια φανταστική και συνάμα θρυλική.

Η διαχρονική αφοσίωση και η αγάπη των φίλων της «Λιλιπούπολης» δικαίωσαν τον ΜάνοΧατζιδάκι, που με γενναιότητα υποστήριξε αυτούς που μίλησαν στα παιδιά υπεύθυνα με καθαρή ποιοτική γλώσσα και με γενναιοδωρία τούς πρόσφερε όλα όσα χρειάζονταν για να μετατρέψουν ένα όνειρο σε πραγματικότητα.

Κυκλοφορεί επίσης, σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, η δεμένη – συλλεκτική έκδοση του βιβλίου. 

Σχετιζόμενα προϊόντα

Add: 2017-11-22 07:50:28 - Upd: 2022-03-18 10:20:21