Βόλεϊ
Βήματα για την επιτυχία
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-602-150-3
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε., Θεσσαλονίκη, 11/2017
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 35.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
21 x 28 εκ., 770 γρ., 200 σελ.
Περιγραφή

Μπες στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και κυριάρχησε στο συναγωνισμό. Το βιβλίο, Βόλεϊ: Βήματα για την Επιτυχία, παρέχει μία περιεκτική διδασκαλία και ένα μοναδικό τρόπο που σε κάνει να προοδεύεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, στην άμυνα, στο μπλοκ, και στα επιθετικά χτυπήματα.
Με 64 ασκήσεις μέσα στο γήπεδο και τεχνική καθοδήγηση για όλες τις βασικές δεξιότητες του παιχνιδιού, η Διεθνής και Εθνική Αμερικανίδα Προπονήτρια Becky Schmidt σε βοηθά να γίνεις ένας σφαιρικά αναπτυγμένος παίκτης ικανός να παίξεις σε οποιαδήποτε θέση μέσα στο γήπεδο. Μάθε τις ατομικές δεξιότητες όπως σερβίς, υποδοχή και τελική πάσα μέσω μιας λεπτομερούς διδασκαλίας δεξιοτήτων, διαγράμματα του γηπέδου και έγχρωμες ακολουθίες φωτογραφιών. Στη συνέχεια προχώρα στη μάθηση των πολύτιμων τακτικών και στρατηγικών που θα σε βοηθήσουν να γίνεις ο ηγέτης της ομάδας σου μέσα στο γήπεδο.
Μάθε πώς να διακρίνεις τα δυνατά σημεία του αντιπάλου σου και να εκμεταλλεύεσαι τις αδυναμίες του.
Διάβασε την επίθεση του αντιπάλου για να είσαι σε θέση να έρθεις στην κατάλληλη θέση άμυνας και στη συνέχεια να βγεις στην αντεπίθεση.
Γίνε ο παίκτης που ήθελες πάντα να είσαι. Ως μέρος της δημοφιλούς σειράς Βήματα για την Επιτυχία, η οποία έχει πουλήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, το βιβλίο, Βόλεϊ: Βήματα για την Επιτυχία είναι ο οδηγός για την επιτυχία σου στο γήπεδο.


Add: 2017-11-10 09:30:30 - Upd: 2021-03-17 18:24:09