Σκιές της νύχτας
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-607-078-5
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 11.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Απροσδιόριστο δέσιμο
14 x 21 εκ., 110 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Εννέα καθηλωτικές ιστορίες τρόμου και φαντασίας που θα συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή και τις ανατρεπτικές καταστάσεις που επιφυλάσσουν, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη σε νέα μονοπάτια τρόμου και αγωνίας.
Περιγραφή

Μια νοσοκόμα επιστρέφει στην εργασία της, μια φοιτήτρια ετοιμάζεται για το ταξίδι που τόσο περιμένει σ’ ένα ειδυλλιακό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ένας λάτρης παλαιών αυτοκινήτων, μια μαθήτρια του λυκείου εγκλωβισμένη σε διαφορετικές διαστάσεις, ένας κηπουρός που διερωτάται πώς θα καταφέρει να ικανοποιήσει τα αιτήματα των πελατών του.

Μια καρέκλα γεμάτη ιστορία και όχι μόνο... Μια εισβολή διακόπτει την ασφάλεια του σπιτιού ενός άτυχου ζεύγους, ένα πηγάδι χωρίς τέλος και ένας αποκαμωμένος στρατιώτης.

Εννέα καθηλωτικές ιστορίες τρόμου και φαντασίας που θα συναρπάσουν με την απρόσμενη τροπή και τις ανατρεπτικές καταστάσεις που επιφυλάσσουν, ταξιδεύοντας τον αναγνώστη σε νέα μονοπάτια τρόμου και αγωνίας.

Ο Φοίβος Κυπριανού γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1980 από γονείς πρόσφυγες, εκδιωγμένους από την Κερύνεια λόγω της βάρβαρης τουρκικής εισβολής του 1974. Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας και τις σπουδές του δημιούργησε τη δική του εταιρεία κατασκευής κήπων και αρχιτεκτονικής τοπίου, συνδυάζοντας τη φαντασία με τη δημιουργικότητα.

Του αρέσει ιδιαίτερα να διαβάζει και να γράφει ιστορίες τρόμου και φαντασίας, ενώ αρκετά διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και σε σχετικά έντυπα και συλλογές διηγημάτων στην Κύπρο.

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές

Αναγεννήσαμε τη λογοτεχνία του φανταστικού στην Ελλάδα και στην Κύπρο!

Στηρίζουμε τους συγγραφείς με πράξεις και έργα

Ελάτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του εκδοτικού μας!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Καραγάτση 27, 41221, Λάρισα, 2410-236110,

http://www.universepaths.com/

universe-pathways.blogspot.com

www.facebook.com/Universe.Pathways.Editions/

universepaths@yahoo.com


Add: 2017-08-15 21:30:49 - Upd: 2018-09-13 15:18:04