Βασικές δεξιότητες Πωλήσεων
Core Selling Skills (τίτλος πρωτοτύπου)
Επιμέλεια κειμένου: Ουσαντζοπούλου, Κέλλη
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-722-7
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 9/2016
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 7.90 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 200 γρ., 128 σελ.
Περιγραφή

Το κλειδί στις πωλήσεις είναι οι άνθρωποι

Χωρίς περίτεχνη ορολογία, το βιβλίο αυτό θα σας αποκαλύψει τις βασικές αρχές των πωλήσεων –πώς να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες στους συνανθρώπους σας. Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, με τόσο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες για ένα προϊόν, είναι σημαντικότερο από ποτέ να γνωρίζει κανείς πώς πρέπει να προσεγγίζει τους ανθρώπους προκειμένου να πουλήσει.

Ο συγγραφέας του διεθνούς μπεστ-σέλερ Skill with People, που έχει πωληθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και κυκλοφορεί στα ελληνικά με τίτλο Επιδεξιότητα με τους ανθρώπους από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, σας αποκαλύπτει με εκπληκτική αμεσότητα:

  • Πώς να κερδίζετε στις πωλήσεις.

  • Πώς να γίνεστε συμπαθείς.

  • Πώς να διαχειρίζεστε και να ξεπερνάτε τις αντιρρήσεις των πελατών.

  • Πώς να πουλάτε τον εαυτό σας αλλά πώς θα μάθετε να ακούτε.

  • Πώς να κάνετε εξαιρετικές παρουσιάσεις.

  • Πώς να κλείνετε την πώληση.

Ο Les Giblin σάς εξηγεί πώς να εφαρμόζετε στην πράξη τις τεχνικές του επειδή «αν θέλετε να έχετε τους άλλους με το μέρος σας, πρέπει να μάθετε να αξιοποιείτε την ανθρώπινη φύση, αντί να την αντιμάχεστε».  

Με το βιβλίο αυτό θα γίνετε αξεπέραστοι στη διαχείριση των ανθρώπων!

Ο Λες Γκίμπλιν, έχοντας τελειοποιήσει την τέχνη της μελέτης της ανθρώπινης φύσης, κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του Αμερικανού Πωλητή της Χρονιάς. Βασιζόμενος στην επιτυχημένη καριέρα του, ο Γκίμπλιν έγραψε το κλασικό πλέον βιβλίο Skill with People και έκτοτε έχει παραδώσει χιλιάδες σεμινάρια σε εταιρείες και οργανισμούς, όπως οι Mobil, General Electric, Johnson & Johnson κ.ά.

 


Add: 2017-06-20 13:27:53 - Upd: 2021-03-17 18:29:40