Λέξεις Χωρίς Ήχο
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-7623-91-1
Γερμανός, Θεσσαλονίκη, 9/2016
1η έκδ. || Νέα
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
€ 9.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 76 σελ.
Σύντομη περιγραφή
Το βιβλίο πλέκει τις ανθρώπινες σχέσεις, παντρεύει συναισθήματα, ξεθάβει αναμνήσεις και κρυμμένες σκέψεις. Σε ωθεί να σκεφτείς, να αναρωτηθείς, να διχαστείς, να αναρωτηθείς. Ίσως συμφωνήσεις, ίσως διαφωνήσεις, ίσως και τίποτα από τα δυο ή και τα δυο.

Ο νεαρός αριστοκράτης Νικόλας, κάπου στα σταυροδρόμια της ζωής χάθηκε και βρήκε μοναδικό συμβουλάτορα το σοφότερο σοφό. Ο σοφός τον συμβουλεύει μέσα από ιστορίες και διηγήσεις, του απλώνει το δρόμο, χωρίς να του τον δείξει.
Όταν οι σκέψεις δαιμονίζονται και φανερώνονται στο χαρτί, το αποτέλεσμα είναι να βλέπεις λέξεις που δεν έχουν ήχο, μα κραυγάζουν. Μια κραυγή της ψυχής που ποτέ δε φανερώθηκε, μα τώρα σαν χείμαρρος ήρθε να μας πνίξει.
Με το στόμα της ψυχής γράφονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Σε αυτές τις σελίδες του βιβλίου θα συναντήσετε σκέψεις που κάνατε και οι ίδιοι, συναισθήματα που πνίξατε και οι ίδιοι, συμπεριφορές που συναντήσατε και οι ίδιοι.
Όλα στο μικροσκόπιο, όλα φανερωμένα μέσα από ιστό, ελλειπτικές προτάσεις. Μέσα σε λίγες σελίδες, ξεδιπλώνονται οι σχέσεις, οι άνθρωποι και η ίδια η ζωή έτσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί. Μια οπτική που συνδυάζει το πάντρεμα του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.
Λέξεις χωρίς ήχο λοιπόν... αλλά εσείς θα τις ακούσετε. 


Add: 2016-11-10 18:26:15 - Upd: 2021-11-29 13:18:12