Εσωστρεφείς άνθρωποι - Η ήρεμη δύναμη
Quiet Influence (τίτλος πρωτοτύπου)
Κυκλοφορεί
ISBN: 978-960-461-710-4
Κλειδάριθμος, Αθήνα, 6/2016
1η έκδ.
Γλώσσα: Ελληνική, Νέα
Γλώσσα πρωτοτύπου: Αγγλικά
€ 12.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Βιβλίο, Χαρτόδετο
14 x 21 εκ., 380 γρ., 240 σελ.
Περιγραφή

Πώς να ξεχωρίσετε σε έναν κόσμο εξωστρέφειας


Οι εσωστρεφείς άνθρωποι συνήθως νιώθουν ανίσχυροι σ’ έναν κόσμο που φαίνεται να κυριαρχείται από τους εξωστρεφείς. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, εκτός από τη φωνή, για να ασκήσει κανείς επιρροή.


Σε αυτό το βιβλίο, η Τζένιφερ Κανγουάιλερ αποδεικνύει ότι οι εσωστρεφείς μπορούν να ασκήσουν μεγάλη επιρροή. Το μόνο που χρειάζονται για να κάνουν τη διαφορά –αντί να προσπαθήσουν να συμπεριφερθούν ως εξωστρεφείς– είναι να χρησιμοποιήσουν τα δυνατά τους σημεία.


Η Κανγουάιλερ αναγνωρίζει έξι μοναδικά δυνατά σημεία των εσωστρεφών και έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο ένα κουίζ Συντελεστή Ήρεμης Επιρροής (ΣΗΕ) για να μετρήσετε πόσο καλά τα χρησιμοποιείτε τώρα. Στη συνέχεια, μέσα από ερωτήσεις, εργαλεία, ασκήσεις και χαρακτηριστικά παραδείγματα από τη ζωή, θα σας δώσει τη δυνατότητα να κατακτήσετε αυτά τα δυνατά σημεία πλήρως.

Η Τζένιφερ Κανγουάιλερ, PhD, είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και ομιλήτρια διεθνούς φήμης, με ειδίκευση στην ανάπτυξη των εσωστρεφών ηγετών. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται εταιρείες-κολοσσοί, όπως οι General Electric, ΑΤ&Τ, NASA, Turner Broadcasting και CDC. Είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ Η δύναμη των εσωστρεφών (Key Books, 2014), ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Forbes και Bloomberg Business Week, καθώς και στη Wall Street Journal. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στο www.jenniferkahnweiler.com, να επικοινωνήσετε μαζί της στο LinkedIn και στο Facebook (στις σελίδες Quiet Influence και The Introverted Leader) και να την ακολουθήσετε στο Twitter (JennKahnweiler).


Add: 2016-09-28 10:23:04 - Upd: 2021-03-17 18:29:36